Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 18 januari zijn wij tot 18.00 geopend.

App van de week: Sochi 2014

Week 4
Alles over de aanstaande Winterspelen in het Russische Sochi. Informatie over de evenementen, waaronder een tijdschema zijn overzichtelijk terug te vinden. Mocht je zelf afreizen naar Rusland dan kun je via de app tickets kopen, lokaal vervoer opzoeken en de belangrijkste en leukste locaties vaststellen.

Categorie: Sport
Ontwikkelaar: Sochi 2014
Vereisten: Vereist iOS 5.1 of nieuwer. Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch. Android versie 2.2 en hoger is vereist.

De winterspelen in Sochi

7 februari is het weer zo ver. De Olymische Winterspelen worden dit jaar in Rusland georganiseerd. Om de beleving te optimaliseren zijn er verschillende apps gemaakt. Sochi 2014 Guide is de meest complete applicatie. Voor de thuisblijvers is er een mooi schema beschikbaar met de starttijden van elk evenement en discipline. Ook kun je het laatste nieuws volgen.

Mocht je echt zelf bij de winterspelen aanwezig zijn, dan is de app erg handig om het een en ander uit te zoeken. De belangrijkste locaties zijn op een kaart gezet en er is informatie beschikbaar over de sportlocaties, natuurgebieden en andere locaties voor vrijetijdsbesteding. Je kunt je route met de app plannen en eventueel het bijbehorende transport regelen. Wil je nog tickets boeken, een hotel regelen of een online rondleiding krijgen? Ook dit is allemaal mogelijk met de app.

De app is pas echt nuttig als je de reis naar Rusland gaat. Toch is het een prima app voor thuisblijvers aangezien je een goed overzicht krijgt van de evenementen en van het nieuws over de Olymische Spelen.

Smartrepair - Sochi 2014 app

Sochi 2014 voor iOS  (gratis): download Sochi 2014 voor iOS 

Sochi 2014 voor Android  (gratis): download Sochi 2014 voor Android

Terug naar het App overzicht

Bekijk de app van vorige week: SwiftKey

Informatie over iPhone reparatieiPad reparatieSamsung Galaxy reparatie

MENU