Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 21 januari zijn wij tot 18.00 geopend.

App van de week : Spendee

Week 53
In 2016 heb jij plannen waar je financieel op voorbereid moet zijn. Spendee helpt!

Spendee is de app die jij moet downloaden wanneer jij graag overzicht hebt in jouw financiële situatie. Daarnaast is het ook erg handig wanneer jij een overzicht wil van de gehele financiële situatie van jouw gezin. Spendee analyseert jouw inkomsten en uitgaven en maakt alles in een klap duidelijk met overzichtelijke infographics.

Categorie: Financien
Ontwikkelaar: CLEEVIO s.r.o. © 2015 CLEEVIO
Vereisten: iOS 7.0 of nieuwer / Android 4.0 en hoger

Financieel overzicht

Met Spendee heb jij snel een overzicht van al jouw inkomsten en uitgaven. Erg handig nu 2015 voorbij is en je in 2016 geen geld tekort wilt hebben en wilt reizen, stappen, uit eten wil gaan of wat dan ook wanneer jij wilt. Spendee is nu een gratis applicatie die met behulp van infographics een overzicht maakt van al jouw bestedingen en inkomsten. Daarnaast geeft Spendee ook advies met betrekking tot welke categorie het meeste geld wordt uitgegeven en waar het even te ver gaat en waar je geld overhoudt.

Infographics

Dankzij infographics heb jij in een overzicht waar het geld naar toe gaat en waar nog geld naar toe moet gaan. Hierdoor heb jij snel een idee van wat je nog te besteden hebt. Cijfers worden geanalyseerd door Spendee zodat jij het beste met geld om kan gaan.

Wat is er allemaal handig?

spendee Spendee voor iOS

Spendee voor Android

Telefoon reparatie

Telefoon van schrik laten vallen omdat je schrok van de uitgaven van jouw vrouw, vriendin, zoon, zakelijker partner of misschien wel van jouw eigen uitgaven en is het scherm nu gebarsten? Kies dan snel voor een scherm reparatie zodat u weer snel en duidelijk overzicht hebt van de inkomsten en uitgaven die Spendee voor jou overzichtelijk hebben gemaakt. Is er iets anders defect maar u heeft geen idee waar het aan ligt, bij Smartrepair is onderzoek altijd kosteloos. Voor een waterschade onderzoek betaalt u € 29,-. Voor een snelle en vakkundige reparatie kies je voor Smartrepair. Bijvoorbeeld voor een iPhone reparatie Tilburg, Nijmegen, Den Bosch of andere stad bij Smartrepair aan het juiste adres.

MENU