Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 21 januari zijn wij tot 18.00 geopend.

App van de week: Spent

Week 34
Uitrekenen wat iedereen in een groep kwijt is na een gezamenlijk uitje; dat doet de app Spent!. Eenvoudig kun je bedragen toevoegen die personen hebben betaald. De app rekent uit wie wat nog is verschuldigd na afloop van bijvoorbeeld een weekendje weg of een vakantie.

Categorie: Financiën
Ontwikkelaar: Philippe Champeaux © GALTA 2013
Vereisten: Compatibel met iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPod touch (3de generatie), iPod touch (4e generatie), iPod touch (5e generatie) en iPad. Vereist iOS 5.0 of nieuwer.

Eenvoudig kosten verdelen

SmartRepair - App van de Week - SpentSpent! is een overzichtelijke app voor iPhone en iPad die voor jou uitrekent wie nog geld verschuldigd is na een gezamenlijk uitje. Het scheelt je een hoop gedoe, want zoiets uitrekenen kan nog best lastig zijn. Één persoon voegt de groep toe met de personen die hebben deelgenomen aan het uitje. In de app kun je uitgaven bijhouden. Bijvoorbeeld wie de drankjes heeft betaald of wie de overnachting voor zijn rekening heeft genomen. Wanneer je alle bedragen hebt ingevuld, rekent de app uit hoeveel iedereen nog moet betalen én aan wie.

Erg handige applicatie die heel wat werk uit handen neemt!

 

 

 

E-mail naar mensen die nog moeten betalen

Met Spent! kun je na afloop van een uitje of weekendje automatisch een e-mail sturen naar alle deelnemers. Daarin is het overzicht van de gemaakte kosten te zien en kunnen mensen aflezen aan wie ze nog moeten betalen.

Gratis tot 4 personen

De app is gratis te krijgen in iTunes. Een beperking is dan dat je tot maximaal 4 personen in een groep kan toevoegen. Wanneer je $1,79 betaalt voor de app krijg je de volledige versie waarin je zonder limiet personen kan toevoegen.

Optie voor Android gebruikers: Splitwise

Helaas is Spent! alleen beschikbaar voor iPad en iPhone. Gelukkig zijn er soortgelijke apps ook voor Android toestellen beschikbaar. De beste variant voor Android is Splitwise. Ook een erg overzichtelijke app met een strakke uitstraling. De app rekent ook uit welk bedrag wie nog moet betalen en aan welke persoon.

De app is hier te downladen: Spent
Android versie: Splitwise

Terug naar het App overzicht

MENU