Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 18 januari zijn wij tot 18.00 geopend.

App van de week: Super Deals Nederland

Week 44
Deze week een app die helaas nog niet voor iOS beschikbaar is, maar toch zeker de moeite waard is. Superdeals vergelijkt folderaanbiedingen in Nederland. De app geeft dus aan bij welke supermarkt deze week een bepaalde wijn in de aanbieding is of waar je goedkoop een krat Bavaria kan halen. Niet alleen supermarkten worden vergeleken. Ook drogisterijen, slijterijen en groothandels zijn opgenomen in de app. De app is volop in ontwikkeling. Regelmatig vinden er updates plaats en hopelijk komt de versie voor iPhone snel op de markt.

Categorie: Winkelen
Ontwikkelaar: Dante Eckhardt
Vereisten: Geschikt voor alle Android apparaten met versie 2.1 en hoger.

Aanbiedingen van supermarkten en winkels

SuperdealsJe kent het wel; elke week tientallen folders van supermarkten en andere winkels met hun promoties en aanbiedingen. Als je op zoek bent naar een specifiek product kun je soms lang zoeken. De app Superdeals biedt een oplossing. De app vergelijkt veel aanbiedingen in Nederland en zet ze voor je op een rij.

Wanneer je de app installeert kun je zelf selecteren welke supermarkten, slijterijen of overige winkels je wil vergelijken. Hiermee voorkom je dat je deals krijgt van winkels die niet bij je in de buurt aanwezig zijn. Je kunt de allerbeste deals bekijken, de echte superdeals. Dit zijn de acties waar je het meeste geld mee kunt besparen. Verder is het mogelijk om een productgroep te vergelijken of per winkel te bekijken wat de aanbiedingen zijn. Producten die je zou willen kopen kun je in een boodschappenlijst zetten zodat je ze niet vergeet.

Nadelen

De app heeft toch nog een aantal nadelen. Niet alle supermarkten zijn opgenomen in de database. De meesten wel, maar het kan zijn dat je net die supermarkt bij jou in de straat mist. Gelukkig is de app volop in ontwikkeling en zullen ongetwijfeld nieuwe winkels worden toegevoegd. Ook blijken niet alle aanbieden altijd up-to-date te zijn. Er zijn verschillende meldingen dat aanbiedingen in de app niet exact overeenkomen met de werkelijke aanbiedingen.

Het grootste nadeel is dat de app nog niet beschikbaar is voor iPhone gebruikers. Gezien de toenemende interesse in de app zal dit hopelijk niet lang uitblijven.

Superdeals voor Android (gratis) : download Superdeals voor Android

Facebook Superdeals

Terug naar het App overzicht

Informatie over iPhone reparatieiPad reparatieSamsung Galaxy reparatie

MENU