Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 18 januari zijn wij tot 18.00 geopend.

App van de week: Swipes

Week 33
Bent u een beetje chaotisch en op zoek naar een hulpmiddel? Creëer rust met Swipe!Wordt er veel gevraagd en kunt u hierdoor niet al uw taken onthouden? Swipes biedt de oplossing met een eenvoudige takenlijst. Op die manier heeft u een ‘personal assistant’ die alles bijhoudt. Een kanttekening is wel dat u alle taken zelf in moet vullen. Maar daarna worden alle taken wel netjes bijgehouden.

Categorie: Productiviteit
Ontwikkelaar: Swipes Incorporated
Vereisten: iOS 7.0 of later / Android 4.0.3 en hoger

Swipes zorgt er voor dat u alle taken in een lijst kan opslaan. Deze ‘task manager’ kan gekoppeld worden met Gmail. Swipes is voorzien van slimme iconen waardoor het gebruiksvriendelijker is. Op die manier helpt deze applicatie jou een richting te vinden in het rustig afhandelen van al je taken. Verzamel uw taken, organiseer en voer de taken uit! Samen met Swipes!

Één plek

Swipes maakt gebruik van 1 plaats waar u al uw taken kan uitschrijven. Daarnaast verzamelt het ook taken die u geeft genoteerd bij je mail, ‘notes’ en agenda. Dankzij deze koppeling kunt u snel en eenvoudig alle taken op een lijstje krijgen.

Op belangrijkheid sorteren

Vaak is een taak belangrijker dan de ander. Swipes geeft u de mogelijkheid taken te sorteren. Zo kan je bij elke taak aangeven welke stappen u hier voor moet ondernemen. Swipes geeft dan automatisch aan welke taken belangrijk zijn en welke niet. Kom er achter wat prioriteit heeft en werk uw takenlijstje af.

Voer taken uit!

Het belangrijkste aan een takenlijst is dat de taken ook worden uitgevoerd. Swipes biedt verschillende mogelijkheden om taken een bepaalde melding te geven. Bijvoorbeeld een taak later oppakken, dit kunt u eenvoudig aangeven met de meldingen. Aan het einde van de dag kunt u de geschiedenis bekijken en zien hoe ver u bent gevorderd met alle taken.

Het kan zijn dat u zo druk bezig bent geweest met een van de taken dat u uw telefoon laat vallen. Verschillende schades kunnen hiervan het gevolg zijn. Gelukkig kunt u uw iPhone laten maken bij Smartrepair. De monteurs staan 6 dagen per week klaar voor uw smartphone reparatie, tablet reparatie en laptop reparatie. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over een reparatie bij Smartrepair. Neem dan vrijblijvend contact met ons op door te bellen, te mailen of gebruik te maken van het contactformulier.

swipes

Download Swipes voor Android.

Download Swipes voor Apple.

MENU