Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 18 januari zijn wij tot 18.00 geopend.

App van de week: Tep

Week 40
Ben jij ook altijd op zoek naar motivatie om te sporten? Laat jouw vriend(in) niks meer weten als je zou gaan sporten? Dan is Tep de oplossing. Tep is een kleine giraf waar jij voor moet zorgen. Door actief bezig te zijn krijg jij beloningen en op die manier word jij gemotiveerd, tenminste wanneer jij voor jouw giraf wil zorgen.

Categorie: Health & Fitness
Ontwikkelaar: ZeaLab Products
Vereisten: iOS 8.0 or later / Android 4.1 and up

Geef de giraf een gezondheids-‘boost’ door zelf te werken aan jouw gezondheid en conditie. Tep is een kleine giraf die jij tijdens het sporten bij je kan dragen. Zorg voor deze kleine giraf door te rennen, te wandelen of te fietsen. Door al deze activiteiten uit te voeren krijg jij beloningen, hier wordt jouw giraf blij van!

Tep houdt jouw sportieve activiteiten bij en is tegelijkertijd jouw nieuwe en favoriete fitnessbuddy. Samen bereiken jullie het doel wat jij voor jezelf vastlegt!

Tamagotchi 2.0

Tep is te vergelijken met het jaren 90 spel Tamagotchi wat in de jaren ’90 erg populair was. Virtuele diertjes zorgen voor plezier en motivatie. Giraffe Teppy heeft 1 doel : jou aan de gang krijgen. Dit is namelijk ook de enige manier om voor hem te zorgen. Teppy wordt namelijk niet vrolijk van luiheid, en dit ga je merken!

tepshots

Hoe beginnen?

Met Teppy je eerste work-out plannen is eenvoudig. Daarnaast gaat het gelukkig snel zodat je snel kan beginnen. Voor je het weet sta je oog in oog met jouw persoonlijke motivator. Geef jouw giraffe een bijpassende naam en kleed hem of haar aan. Begin met sporten en verzorg het diertje, tijdens een work-out laat de giraffe even weten hoe blij hij of zij wel niet is dat jij nu goed bezig bent. Een echte sportmaat dus!


Download hier Tep voor iOS.
Download hier Tep voor Android.

Ongelukje tijdens het sporten?

Na weken actief bezig te zijn met het verzorgen van jouw giraffe en kilometers in je benen te hebben gebeurt datgene waar je bang voor was. Van al dat rennen ben je aardig gaan zweten, op dat moment pak jij je telefoon maar glijdt het plotseling uit je handen. Op dat moment sta je stil en vraag jij je af of het met jouw giraffe sportmaatje nog wel goed gaat. Verschrikt pak je de telefoon en zie je dat jouw scherm is gebarsten. Snel wil jij een afspraak maken met Smartrepair en kom je erachter dat de microfoon door de val ook kapot is. Gelukkig weet je waar je moest zijn voor een iPhone reparatie Den Bosch of andere stad. Precies! Bij Smartrepair! Met de klaar-terwijl-u-wacht of 24-uurs service is jouw telefoon snel gemaakt en kan je weer snel aan de gang met Teppy de Giraffe!

MENU