Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 21 januari zijn wij tot 18.00 geopend.

App van de week: Thuisbezorgd

Week 43
Eten bestellen wordt wel erg makkelijk gemaakt door de app van thuisbezorgd.nl. Kies een restaurant bij jou in de buurt, bepaal wat je wil laten bezorgen, geen aan hoe laat je het wil ontvangen en Thuisbezorgd.nl doet de rest voor je.

Categorie: Eten en Drinken
Ontwikkelaar: Takeaway.com
Vereisten: Compatibel met iPhone, iPod touch en iPad. Vereist iOS 4.3 of nieuwer. Ook een gratis app beschikbaar voor Android smartphones en tablets.

Makkelijk eten thuis laten bezorgen

Thuisbezorgd.nl is de grootste eten-bestelsite van Nederland. Veel restaurants zijn aangesloten, waardoor je veel gerechten thuis kunt laten bezorgen. De app is op dit moment beschikbaar voor iPhone, iPad, en Android smartphones en tablets. Veel bestellingen worden geplaatst via mobiele devices en dus probeert thuisbezorgd.nl de app voor ons te optimaliseren.

Thuisbezorgd.nlMet de app van thuisbezorgd.nl kun je snel en erg gemakkelijk eten bestellen. Door middel van automatische locatieherkenning geeft de app aangesloten restaurants weer bij jou in de buurt. Handmatig je postcode invoeren kan ook. Wanneer je een restaurant niet goed kent, kun je op basis van recensies bepalen of het wat voor jou is. Klantervaringen zijn eenvoudig op te vragen in de app.

Het is mogelijk om de restaurants bij jou in de buurt te sorteren op type keuken. Selecteer Pizza, Mediteraans, Grill, Oosters, Lunch of overige restaurants en kies vervolgens een restaurant wat past bij je wensen op dat moment. Het aanbod van een restaurant kan ook erg groot zijn. Het is daarom mogelijk om in de menukaart bepaalde type gerechten te filteren.

Wanneer je een keuze hebt gemaakt, kun je deze toevoegen aan je winkelmandje en vervolgens betalen.
Om een bestelling te plaatsen moet je allereerst je contactgegevens en adresgegevens invullen. Je mag aangeven wanneer je je bezorging ongeveer wil ontvangen. Standaard staat dit op ‘zo snel mogelijk’, maar je kunt ook een later tijdstip selecteren. Voeg eventueel een opmerking toe en reken tenslotte af met iDEAL, PayPal of contant.

De app is erg overzichtelijk en maakt eten bestellen zeer toegankelijk. Natuurlijk is het afhankelijk van het gekozen restaurant en de bezorger of de juiste bestelling op tijd aankomt..

Thuisbezorgd.nl voor iOS (gratis): download Thuisbezorgd.nl voor iOS
Thuisbezorgd.nl voor Android (gratis) : download Thuisbezorgd.nl voor Android

Terug naar het App overzicht

Informatie over iPhone reparatieiPad reparatieSamsung Galaxy reparatie

MENU