Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 18 januari zijn wij tot 18.00 geopend.

App van de week: TimeSquare

Week 5
Met TimeSquare maak je een overzichtelijke agenda met alle muziek optredens en festivals in jouw regio. Geef aan naar welke optredens je wilt gaan en de app voorziet je van alle benodigde informatie. De app is nog volop in ontwikkeling, maar wordt zeker een app om in de gaten te houden!

Categorie:Muziek
Ontwikkelaar: Zooma BV
Vereisten: Vereist iOS 6.0 of nieuwer. Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch.

Uitgaansagenda van de toekomst

app van de week - timesquare

Voor muziekliefhebbers is TimeSquare een app die in de toekomst een belangrijke rol gaat spelen. Op dit moment kun je met TimeSquare een overzicht opvragen van alle optredens en festivals bij jou in de buurt. Je ziet per café of poppodium welke artiesten optreden en wanneer. Het is dus het ideale overzicht voor mensen die regelmatig naar concerten gaan.

De app is nog in ontwikkeling en zal in de toekomt meer functies krijgen. Op dit moment kun je aangeven welk optreden je wil gaan bijwonen. In het blokkenschema krijgt dit optreden een groene kleur. Er verschijnt informatie over de aanvangstijd, de exacte locatie en de mogelijkheid om het te delen op social media. De app is nog niet compleet. Zo kun je nog geen informatie vinden over de artiest en kun je nog niet rechtstreeks naar de website van het poppodium voor kaarten.

 

Toch is dit een app voor de toekomst. Wanneer de functionaliteiten worden uitgebreid zal TimeSquare een applicatie zijn waar muziekliefhebbers veelvuldig gebruik van gaan maken.

TimeSquare voor iOS  (gratis): download TimeSquare voor iOS 

Terug naar het App overzicht

Bekijk de app van vorige week: Sochi guide

Informatie over iPhone reparatieiPad reparatieSamsung Galaxy reparatie

MENU