Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 18 januari zijn wij tot 18.00 geopend.

App van de week: Trampoline Man

Week 46

Zoek jij een nieuw spel wat super verslavend is? Trampoline Man is een held op de trampoline. Download het spel snel en ontdek zelf wat Trampoline Man allemaal kan.

Categorie: Games
Ontwikkelaar: kurt rathjen © Hovel Games
Vereisten: iOS 5.1 of nieuwer / 2.3 of nieuwer

Meet Trampoline Man

Maak kennis met de Trampoline man. Het is een kleine man die houdt van flips en allerlei trucks op de trampoline. Het spel is geschikt voor alle leeftijden. Erg leuk wanneer jij een wedstrijd gaat organiseren wie de hoogste score gaat halen. Het zijn drie verschillende modules waar jij jouw speelkwaliteiten kan gaan testen. Meer dan 50 levels zijn er en ondertussen kan jij ook beginnen met prijzen verzamelen.

Drie spellen!

Er zijn drie spellen, namelijk ‘Classic’, ‘Timed’ en ‘Arcade’.
Het Classis spel is bedoeld voor mensen die van alles willen uitproberen. Spring zo hoog mogelijk maar zorg er voor dat de landing in orde is.
Het Timed spel is een spel waar je anderen kan gaan uitdagen. Jij hebt 60 seconden op de klok en moet proberen de hoogste score te behalen! Kan je niet zo goed tegen je verlies? Blijf dan vooral oefenen.
Het Arcade spel geeft jou instructies over hoe jij het beste truckjes kan doen. Je hebt drie levens, hoe lang hou jij het vol?

Tips

Hoe kan jij een Tramponline Master worden? Wij geven graag een aantal tips.

  1. Houd de linkerkant van het scherm om een ‘backflip’ te doen, en houd de rechterkant vast om een ‘front flip’ te doen.
  2. Probeer te landen op je voeten en krijg bonuspunten!
  3. Krijg de meeste punten bij een perfecte landing.
  4. Je verliest punten bij een slechte landing, land dus altijd goed!
  5. Land niet te ver van de trampoline!

trampoline man1

Download hier voor iOS.
Download hier voor Android.

Telefoon kapot?

Heeft jouw telefoon een ‘flip’ gemaakt en was de landing niet zo als gepland? Grote kans dat bij een val defecten kunnen optreden. Weet je niet precies wat het defect is? Kom dan langs Smartrepair voor een iPhone reparatie Almere, iPhone reparatie Nijmegen of andere stad. Wij onderzoeken kosteloos het defect (met uitgang van vochtschade). Met onze snelle reparatieservice is uw telefoon binnen no-time gerepareerd.

MENU