Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 21 januari zijn wij tot 18.00 geopend.

App van de week : Travelbird

Week 51

Ben jij eigenlijk nog op zoek naar een snelle vakantie aan het einde van dit jaar?

Download dan Travelbird! Deze applicatie geeft jou toegang tot de beste hotels, stedentips en vakantie. Met Travelbird kan jij voordelig op vakantie.

Categorie: Reizen
Ontwikkelaar:Travelbird Nederland BV
Vereisten: iOS 8.0 of nieuwer / Android 4.0 en hoger

Het jaar 2015 is bijna voorbij, velen hebben heel het jaar reisambitities gehad maar door tijd- en geldgebrek is dit er niet van gekomen. Maar het jaar is nog niet voorbij dus je kan hier nog verandering in brengen! Travelbird geeft in een overzicht alle voordelige vakanties op een rij. Een besluit maken is nog nooit zo makkelijk geweest, daarnaast is het boeken ook nog eens eenvoudig. Download dan snel de app zodat jij alles in handbereik hebt.

Travelbird de applicatie

Met de app Travelbird vind je inspiratie en ideeën om te gaan reizen. Travelbird gaat voor jou op zoek naar de beste hotels en ervaringen tegen de beste prijzen. Hierdoor kan jij snel en eenvoudig de beste vakantie vinden. Waarom verder zoeken als Travelbird de oplossing is? Ook als je nog geen idee hebt waar jij op vakantie wilt gaan kan je inspiratie op doen. Zo heeft de applicatie alle vakanties gecategoriseerd. Daarnaast ben je er van verzekerd dat je bij Travelbird de beste prijzen hebt, een makkelijk overzicht van de beschikbaarheid en boeken gaat snel en eenvoudig. Zelfs op jouw smartphone. Verras dus je vriend, vriendin, oom, tante, vader, moeder, opa, oma, nichtje, neefje en ga zo maar door met een weekendje weg of zelfs een vakantie.

Aanbiedingen

De app geeft naast inspiratie en ideeën korting! Huh? Korting op reizen? Ja je leest het goed. Dagelijks heeft Travelbird verschillende dagaanbiedingen. Laat je verrassen! Of je nu op zoek bent naar een hotel in Europa, strandvakantie of ga zo maar door. Travelbird is er voor iedereen en heeft voor iedereen dan ook leuke aanbiedingen. Ook handig als je graag weg wilt maar nog geen idee hebt waar je naar toe wilt gaan.

travelbird- Travelbird voor iOS

Travelbird voor Android

Telefoon reparatie

Heb jij net lekker een vakantie geboekt met Travelbird? Maar is je camera nu kapot omdat je door alle enthousiasme jouw telefoon liet vallen? Dat kan je nu natuurlijk niet gebruiken aangezien jij jouw vakantie wilt vastleggen. Jouw telefoon moet natuurlijk zo snel mogelijk worden gerepareerd. Gelukkig ben je voor een snelle en vakkundige reparatie bij Smartrepair aan het juiste adres. De monteurs van Smartrepair repareren uitsluitend met hoogste kwaliteit onderdelen. Om deze kwaliteit te garanderen krijg jij 12 maanden garantie op de reparatie. Kom dus snel voor een iPhone reparatie Almere, Tilburg of andere stad of type smartphone naar Smartrepair. Wij helpen u graag snel verder, bij Smartrepair komt u voor ‘smart service with a smile!’.

MENU