Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 21 januari zijn wij tot 18.00 geopend.

App van de week: TripAdvisor

Week 42
TripAdvisor is een app die je helpt bij het zoeken naar hotels, activiteiten, restaurants en winkels voor een locatie die jij opgeeft. Op basis van bezoekersbeoordelingen kun jij bepalen waar je gaat eten, in wel hotel je overnacht of welke activiteiten je gaat plannen.

Categorie: Reizen
Ontwikkelaar: TripAdvisor
Vereisten: Compatibel met iPhone, iPod touch en iPad. Vereist iOS 5.1 of nieuwer. Ook een gratis app beschikbaar voor Android smartphones.

De mogelijkheden van TripAdvisor

TripAdvisor wordt door mensen overal ter wereld gebruikt. Doordat mensen plaatsen bezoeken is er een groot overzicht ontstaan van bezienswaardigheden en accommodaties in elke stad. Veel mensen hebben een beoordeling achtergelaten op basis waarvan jij kunt beoordelen of je er wel of niet heen wil gaan. Ga je bijvoorbeeld een dagje naar Amsterdam en weet je niet waar je lekker kan eten? De app geeft resultaten weer voor Amsterdam als je dit opgeeft als zoekopdracht. Filter vervolgens op prijsklasse of type keuken om dat restaurant te vinden waarnaar je op zoek bent.
Ook als je bezig bent met het plannen van een stedentrip komt de app als geroepen. Vergelijk beoordelingen en prijzen van hotels, maak een overzicht van activiteiten die je wil ondernemen en zoek naar de goedkoopste vluchten naar je bestemming.

Plan je reis op basis van bezoekersbeoordelingen

Door alle reizigersbeoordelingen krijg je een goed beeld van een hotel of restaurant. Als je een kamer in een hotel wil boeken, kun je eerst je reisdatum doorgeven en vervolgens een hotelkamer boeken in het hotel dat jou het meest geschikt lijkt. Alle bezienswaardigheden en accommodaties zijn voorzien van foto’s, zodat je ook een beeld krijgt van hoe het er daadwerkelijk uit ziet.

Het gebruik van de TripAdvisor app is vrij eenvoudig. De opties zijn vanzelfsprekend en de overzichtelijke uitstraling van de app draagt bij aan het gebruiksgemak. Zowel wanneer je een reis aan het plannen bent of wanneer je al op een locatie bent, is de app erg handig. Hoe meer mensen het gebruiken, hoe realistischer het beeld. Ondertussen is de app vrij compleet en dus zeker een aanrader om te gebruiken.

tripadvisorappvandeweek

TripAdvisor voor iOS (gratis): download TripAdvisor voor iOS
TripAdvisor voor Android (gratis) : download TripAdvisor voor Android

Informatie over iPhone reparatieiPad reparatieSamsung Galaxy reparatie

MENU