Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 21 januari zijn wij tot 18.00 geopend.

App van de week: Trivia Crack

Week 16
Wilt u graag uw intelligentie testen en houdt u van een strategisch spel? logo tcDownload dan Trivia Crack! Met deze quiz-app test u uw kennis en kunt u uw vrienden uitdagen. Op die manier kunt u laten zien dat u  altijd al de slimste bent geweest.

Categorie: Games
Ontwikkelaar: Etermax © Etermax S.A.
Vereisten: iOS 6.0 of hoger en Android

Zes categorieën
Het spel kent 6 categorieën, namelijk aardrijkskunde, geschiedenis, kunst, wetenschap, entertainment en sport. Elke categorie heeft zijn eigen figuur, deze moet u allemaal zien te winnen om uw tegenstander te verslaan. Voor elke vraag moet u het rad laten draaien, het rad bepaalt welke vraag in welke categorie je moet gaan beantwoorden. Wanneer u draait naar het kroontje mag u gaan spelen voor een figuur, alle zes figuren moet u sparen voor de winst.

Strategie bepalen
Naast kennis is het ook belangrijk om een strategie te hebben. Zo kunt u andere mensen uit dagen tot een duel om op die manier figuren te stelen. Daarnaast biedt Trivia Crack verschillende opties wat voordelen biedt tijdens een spel.

Het spel werkt erg verslavend en is erg simpel opgezet waardoor iedereen het eenvoudig kan spelen. Daarnaast hoeft u niet bang te zijn om dezelfde vragen te krijgen, er zijn momenteel meer dan 90.000 vragen. Daarnaast komen er dagelijks vragen bij doordat men zelf vragen kan doorgeven.

Dus wilt u uw kennis testen en uitbreiden en met verschillende strategieën je vrienden duelleren en verslaan? Download dan Trivia Crack en begin met spelen!!

Is je scherm gebarsten en kan je hierdoor het spel niet makkelijk spelen? Kom dan vrijblijvend zonder afspraak langs bij Smartrepair! Wij zijn het geschikte reparatiebureau voor uw iPhone reparatie, Samsung reparatie of een andere type telefoon reparatie.

Trivia-Crack-Pic

De gratis app is te downloaden voor uw smartphone of tablet.

Download hier Trivia Crack voor iOS (gratis).
Download hier Trivia Crack voor Android (gratis).

MENU