Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 18 januari zijn wij tot 18.00 geopend.

App van de week: Vivino

Week 1
Als je van wijn houdt is Vivino een handige app. Door een foto te maken van het etiket van de fles wijn onthoud de app deze wijn. Je kunt aangeven wat je van deze wijn vindt, zodat je een volgende keer meteen weet wat je ervaring was. Op basis van jouw beoordelingen komt de app met een aantal aanbevelingen. Vivino is een prima geheugensteuntje op het gebied van wijn.

Categorie: Eten en drinken
Ontwikkelaar: Vivino ApS
Vereisten: Vereist iOS 6.0 of nieuwer. Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch. Android versie 2.3.3 en hoger is vereist.

Vivino in het kort

Heb je wel eens meegemaakt dat je een wijn wil kiezen en probeert te herinneren wat die lekkere wijn was die je een tijd terug hebt gedronken? Vivino helpt je om je favoriete wijnen vast te leggen.
Maak een foto van het etiket van een fles wijn. Vivino zoekt in de database naar vergelijkbare etiketten en zal in de meeste gevallen automatisch jouw fles herkennen. Je kunt vervolgens deze wijn waarderen met één tot vijf sterren. Ook kun je een beoordeling schrijven zodat je de volgende keer weet hoe je de wijn hebt ervaren.

In jouw wijnoverzicht komen de wijnen te staan die je zelf hebt beoordeeld. Op basis van deze beoordelingen ontvang je aanbevelingen.

Meer opties

Vivino is meer dan alleen een lijstje met je favoriete wijnen. Er zijn andere functies in de app verwerkt die de app leuker maken.

– Zoek vrienden via Facebook, Twitter, Gmail of zoek naar gebruikers binnen de app.
– Zoek een winkel bij je in de buurt (bijvoorbeeld Albert Heijn) en bekijk het assortiment aan wijnen in die winkel.
– Lees de beoordelingen van andere gebruikers zodat je een beeld krijg van een bepaalde wijn.
– Creeër een “wishlist”

Vivino voor iOS  (gratis) : download Vivino voor iOS 
Vivino voor Android  (gratis) : download Vivinovoor Android

vivino

Terug naar het App overzicht

Bekijk de app van vorige week: Marktplaats

Informatie over iPhone reparatieiPad reparatieSamsung Galaxy reparatie

MENU