Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 21 januari zijn wij tot 18.00 geopend.

App van de week : VSCO

Week 2
‘De beste applicatie voor het maken en bewerken van foto’s! ‘

Dat zeggen velen over de app van week 2 : VSCO. Met VSCO kan jij foto’s maken, bewerken en snel delen. Daarnaast is het ook een inspiratie app met talloze foto’s van fotoliefhebbers. Een app die je moet hebben wil je foto’s professioneel bewerken en snel en eenvoudig wilt delen.

Categorie : Foto en Video
Ontwikkelaar : Visual Supply Company
Vereisten : iOS 8.0 of nieuwer // Android 4.0.3 en hoger

De applicatie VSCO wordt met verschillende mogelijkheden aangeboden zodat jij een foto van ‘top tot teen’ kan bewerken. Daarnaast vind je bij de app de VSCO Grid en de VSCO Journal. Is jouw camera kapot door een val? Een smartphone reparatie bij Smartrepair kan dit probleem oplossen. Na reparatie kan jij vervolgens actief foto’s gaan maken en vervolgens bewerken met de app van week 2!

VSCO Grid

De applicatie wordt geleverd met VSCO Grid. Dit is een galerij met verschillende bijzondere foto’s van over de hele wereld. Verschillende mensen over de hele wereld delen foto’s om te laten zien wat zij hebben vastgelegd. Door beelden te delen kan jij inspiratie op doen om het mooiste om jou heen vast te leggen. Hoe leuk iemand een foto vindt maakt niks uit, het gaat om de kwaliteit van het beeld en niet het aantal likes of reacties. Het platform, VSCO Grid, werkt niet met volgers en eveneens is het niet mogelijk om te reageren onder foto’s of foto’s te liken.

VSCO Journal

Je kan met VSCO een eigen dagboek bijhouden. Beeld spreekt nou eenmaal meer dan woorden. Dit dagboek kan je delen met de creatievelingen die gebruik maken van VSCO. Zet jouw leven in ‘the picture’ en maak jouw eigen VSCO Journal met de mooiste foto’s.

Foto’s bewerken

De applicatie kent ontelbare mogelijkheden om foto’s te bewerken. Denk bijvoorbeeld aan filters of het automatisch aanpassen. Overige opties, zoals het aanpassen van de belichting, contrast, etc., is erg gebruiksvriendelijk en daarom ook snel te begrijpen. Hierdoor kan jij snel alle mogelijkheden ontdekken en jouw foto’s professioneel afwerken.

Vind je de applicatie toch erg ingewikkeld? Op Youtube staan verschillende filmpjes waar VSCO liefhebbers verschillende functionaliteiten van de applicatie uitleggen.

Download VSCO voor iOS Download VSCO voor Android

Smartphone reparatie

Wanneer je snel gebruik wilt maken van VSCO app zijn foto’s noodzakelijk. Je kan bij de VSCO app foto’s uploaden. Echter is het bewerken van foto’s belangrijk wanneer jij graag belangrijke momenten wilt vastleggen. Hier heb je dan wel een camera voor nodig, gelukkig heeft vrijwel elke nieuwe smartphone een camera. Maar heb jij jouw telefoon laten vallen en werkt de camera niet meer? Geen paniek! Kies voor een smartphone reparatie voor Smartrepair. Een reparatiespecialist waar uitsluitend gerepareerd wordt met hoogste kwaliteit onderdelen, snelle reparatieservice en 12 maanden garantie! Kom bijvoorbeeld voor een iPhone reparatie Nijmegen, Den Bosch, Utrecht of andere stad naar Smartrepair. Met Smartrepair Servicepunten verspreid over Nederland zijn wij het geschikte reparatiebureau voor jouw camera reparatie.

 

Smartrepair Den Bosch

Balkweg 3
5232 BT Den Bosch
T: 073 - 737 01 44
E: denbosch@smart-repair.nl  

Smartrepair Nijmegen

Molenstraat 62
6511 HG Nijmegen
T: 024 - 303 08 61
E: nijmegen@smart-repair.nl  

Smartrepair Tilburg

Beukenstraat 62
5038 MB Tilburg
T: 013 - 303 03 83
E: tilburg@smart-repair.nl

Smartrepair Utrecht

Herculesplein 243
3584 AA Utrecht
T: 030 - 303 20 05
E: utrecht@smart-repair.nl  

 Openingstijden

Maandag 09:00 - 18:00 uur
Dinsdag 09:00 - 18:00 uur
Woensdag 09:00 - 18:00 uur
Donderdag 09:00 - 18:00 uur
Vrijdag 09:00 - 18:00 uur
Zaterdag 10:00 - 17:00 uur
Zondag* Gesloten
* Nijmegen iedere laatste zondag van de maand geopend
MENU