Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 21 januari zijn wij tot 18.00 geopend.

App van de week: Waze

Week 14
Zit u in het verkeer en wilt u zoveel mogelijk files en flitsers vermijden?
Dit is mogelijk met Waze, een app waar weggebruikers samenwerken voor een ideale reis naar huis. De app  ‘Waze’ verzamelt verkeersinformatie dankzij chauffeurs in iedere regio.

Categorie: Navigatie

Ontwikkelaar: Waze

Vereisten: iOS 6.0 of hoger, Android

Waze social GPS Maps and Traffic
De applicatie Waze is ’s werelds grootste ‘community-based’ navigatie app. Chauffeurs over de gehele wereld uploaden verkeersinformatie. Op die manier bent u altijd op de hoogte van actuele wegeninformatie. Wanneer u de applicatie Waze download kunt u geld, benzine en tijd besparen. U bespaart geld door op de hoogte te zijn van waar de flitsers zijn. Benzine en tijd bespaart u door om de files heen te rijden. Waze berekent automatisch hoe lang een reis duurt en houdt rekening met de tijd van eventuele files. Op weg naar uw eindbestemming krijgt u meldingen wanneer er iets speelt gedurende de reis. Op die manier bent u tijdens het rijden op de hoogte van alle actuele verkeersinformatie.

Tijdens het rijden kunt u niet uw telefoon bedienen. Door Waze aan te zetten tijdens uw reis helpt u alle Waze-gebruikers. De applicatie bekijkt de snelheid die u rijdt op bepaalde wegen, wanneer u langzaam rijdt en in een file terechtkomt herkent Waze dit en geeft dit door aan alle gebruikers. Wanneer u wel in de gelegenheid bent om meldingen door te geven heeft Waze handige buttons om direct op de plek door te geven wat er aan de hand is, denk hier aan een politiecontrole, een ongeluk, een flitser of een file. Daarnaast kunt u vrienden toevoegen, locaties verzenden en andere op de hoogte houden waar je bent en hoe laat je aankomsttijd is.

Op zoek naar een handige navigatie met actuele verkeersinformatie, dan is de app Waze geschikt!

VoorbeeldActuele informatieDownload

De gratis app is te downloaden voor uw smartphone en tablet.

Download hier Waze voor Android (gratis).
Download hier Waze voor iOS (gratis).

MENU