Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 21 januari zijn wij tot 18.00 geopend.

App van de week: Wunderlist

Week 22
Lijstjes, meer lijstjes en lijstjes voor lijstjes. Wunderlist houdt het overzicht over alle lijstjes die u heeft! Of u nu op uw telefoon, tablet of computer aan het werk bent; Wunderlist heeft een app voor uw apparaat. Deel uw lijsten met bekenden en zorg er samen voor dat die ene taak nu eindelijk eens af komt.

Categorie: Productiviteit
Ontwikkelaar: 6 Wunderkinder GmbH
Vereisten: iOS 7.0 of nieuwer of Android 4.0 en hoger

To-do lijsten bestaan in vele maten en vormen. De app-store staat vol met verschillende apps die allemaal maar al te graag uw lijstjes bij willen houden. Of  het nu de Google Keep app is die op nieuwe Android telefoons standaard wordt meegeleverd of een van de andere honderden lijstjes-apps uit de appstore, uiteindelijk doen alle apps hetzelfde: ze houden uw  lijstje bij. Toch zit er verschillen tussen de apps die er voor zorgen dat de ene app net wat beter is als de andere app. Wunderlist is zo’n app die net wat beter is dan de meeste andere apps.

Met de lijstjes app van het Duitse bedrijf 6 Wunderkinder kunt u namelijk heel gemakkelijk lijstjes delen met andere apparaten en mensen. Doordat het bedrijf voor veel platformen een speciale app heeft gemaakt kunt u op al je apparaten gemakkelijk bij uw lijstjes. Van Windows voor computer tot iOS voor uw iPhone, een app voor Wunderlist bestaat. Heeft u een iPhone en zou u graag gebruik willen maken van Wunderlist, maar is uw iPhone kapot? Kom dan langs bij een vestiging van Smartrepair voor een reparatie. Woont u in de buurt van Nijmegen bijvoorbeeld, kom dan langs voor een iPhone reparatie Nijmegen bij onze vestiging.

Het delen van uw lijstjes met andere werkt ook erg gemakkelijk waardoor u bijvoorbeeld met uw echtgenoot een makkelijk boodschappenlijstje bij kunt houden. Geen gedoe meer met losliggende boodschappenlijstjes die toch worden vergeten wanneer u boodschappen gaat doen, maar één eenvoudige lijstje dat jullie beide aankunnen via je telefoon.

Om overzicht te houden over al uw lijstjes kunt u uw lijstjes makkelijk indelen in verschillende categorieën en mappen die u zelf kunt toevoegen. Ook kunt u binnen de app berichten sturen naar andere gebruikers van uw lijstjes waardoor u deze app bijvoorbeeld goed kunt gebruiken als samenwerkingstool voor een opdracht voor school of uw werk. Tenslotte kunt u met Wunderlist ook reminders instellen voor uw taken zodat u nooit een bepaalde deadline vergeet.

Wunderlist-1 Wunderlist-3Wunderlist-2

De app is te downloaden voor uw smartphone, tablet en computer

Download hier Wunderlist voor iOS(gratis).
Download hier Wunderlist voor Android(gratis).
Download hier Wunderlist voor uw andere apparaten (gratis).

MENU