Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 21 januari zijn wij tot 18.00 geopend.

App van de week : Yellowbag

Week 52

Struin jij ook alle webshops af voor de beste prijs? Yellowbag is de oplossing!

Het is altijd vervelend wanneer jij een jas koopt en twee weken later ziet dat het is afgeprijsd. Yellowbag biedt de oplossing! Je wilt natuurlijk niet ergens extra voor betalen.

Categorie: Lifestyle
Ontwikkelaar: Yellowbag BV
Vereisten: iOS 7.0 of nieuwer / Android 4.0 en hoger

Geld besparen!

Met Yellowbag kan jij geld besparen. Ben jij ook iemand die avonden vol verschillende websites in de gaten houdt voor de goedkoopte optie van jouw jas, schoenen, headset, toetsenbord, computer en ga zo maar door? Yellowbag houdt het voor jou bij. Op die manier weet je zeker dat je te veel betaalt.

Geen avonden vol webshops

Met Yellowbag heb jij geen avonden vol met webshops controleren voor de beste prijs. Yellowbag neemt dit uit handen en houdt voor jou in de gaten wanneer er een aanbieding is. Het enige wat jij hoeft te doen is een verlanglijstje bijhouden!

Hoe werkt het precies?

Wanneer je gebruik wilt maken van de applicatie maak je een verlanglijstje. De applicatie gaat op dat moment automatisch aanbiedingen controleren op verschillende vergelijkingssites. Wanneer er korting is krijg jij een bericht en kan je het product op de desbetreffende website bestellen.

yellowbag- Yellowbag voor iOS

Yellowbag voor Android

Telefoon reparatie

Iets te enthousiast geweest met het maken van een verlanglijstje en werkt het scherm nu niet meer zoals je gewend bent? Kom dan naar Smartrepair. Onze monteurs onderzoeken kosteloos naar het defect en repareren zo nodig. Alvorens krijgt u altijd een duidelijke kostenindicatie, een reparatie wordt pas na akkoord uitgevoerd. Voor een snelle en vakkundige reparatie kies je voor Smartrepair. Bijvoorbeeld voor een iPhone reparatie Almere, Utrecht, Den Bosch of andere stad bij Smartrepair aan het juiste adres.

MENU