Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 18 januari zijn wij tot 18.00 geopend.

App van de week: Zorgverzekering vergelijken

Week 51
Wil je weten of je huidige zorgverzekering nog steeds de goedkoopste is of wil je alle zorgverzekeringen eens met elkaar vergelijken? Deze app van vergelijken.net geeft een duidelijk overzicht van de maandelijkse premies van alle zorgverzekeringen.

Categorie: Financiën
Ontwikkelaar: Keuze.nl B.V.
Vereisten: Vereist iOS 5.0 of nieuwer. Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch. Android versie 2.3.3 en hoger is vereist.

Kies de beste zorgverzekering

Aan het einde van het jaar willen mensen graag weten of hun huidige zorgverzekering nog wel de goedkoopste is. Ook is het belangrijk om te weten welke verzekering nu het beste aansluit bij je huidige behoeften. De app van vergelijken.net maakt dit erg makkelijk. Je kunt alle zorgverzekeraars met elkaar vergelijken. Je kunt aangeven welke aspecten op jouw situatie van toepassing zijn en vervolgens een overzicht opvragen. Kies dan de zorgverzekering waarbij de kosten voor jou het beste zijn.app van de week Smartrepair Den Bosch

De app vergelijkt alle punten van de verschillende zorgverzekeraars en geeft de maandelijkse premie voor 2014 weer. Het is mogelijk om vanuit de app naar de website van de gekozen zorgverzekeraar te gaan om de verzekering af te sluiten. De applicatie zorgt voor transparantie op het gebied van zorgverzekeringen.

Zorgverzekering vergelijken voor iOS  (gratis) : download Zorgverzekering vergelijken voor iOS
Zorgverzekering vergelijken voor Android  (gratis) : download Zorgverzekering vergelijken voor Android

Terug naar het App overzicht

Bekijk de app van vorige week: Mp3 downloader

Informatie over iPhone reparatieiPad reparatieSamsung Galaxy reparatie

MENU