Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 21 januari zijn wij tot 18.00 geopend.

Dé WhatsApp update voor iOS!

De WhatsApp update heeft verschillende handigheidjes gekregen die wij graag delen. WhatsApp is waarschijnlijk wel een van de populairste applicaties. Bijna iedereen heeft WhatsApp. Zo is het een handige berichtendienst waar je met internet gratis kan chatten/berichten sturen naar anderen.

1 | Tabbladen

Daarnaast is de vormgeving van het menu ook sterk verbeterd. Zo worden er verschillende iconen weergegeven voor elke menu keuze. Het werkt in ieder geval erg overzichtelijk! Maar er zijn nog meer verbeteringen!

2 | Voorvertoningen

Als je een link opgestuurd krijgt maar je nog geen idee hebt waar het over gaat is het altijd fijn om een beeld te krijgen van de pagina die je dan gaat bezoeken. Na de update geeft WhatsApp een duidelijk voorvertoning van de website. Daarnaast valt de link nog meer op!

iphone6preview

 

3 | Berichten met ster!

Heb jij ook wel eens dat jij berichten wilt onthouden omdat er een handige link in staat, een lief berichtje is, een adres in staat of om een andere reden? Geeft het bericht dan een ster! Wanneer je uiteindelijk naar je instellingen gaat kies je de optie ‘Berichten met ster’. Hier komt dan een overzicht van alle berichten die jij een ster hebt gegeven. Klik vervolgens op het bericht en ga direct naar het chat gesprek.

iphone6sster+iphone6sster

4 | Alleen voor de iPhone 6s

Peek en Pop chats! De voorvertoning van de link is erg handig alleen de iPhone 6s kan ook nog eens een voorvertoning van de gehele pagina snel weergeven met de 3D touch functionaliteit. Klik je vervolgens verder dan wordt de pagina geopend in de browser op jouw iPhone. Erg handig en snel dus pagina’s kijken.

iphone6previewiphone6spopup

iPhone 6s reparatie

Werkt jouw 3D Touch niet meer goed? Kom dan naar Smartrepair voor een iPhone 6s scherm reparatie reparatie. Hier wordt het glas + LCD in zijn geheel vervangen. Bij Smartrepair wordt er uitsluitend met hoogste kwaliteit onderdelen gerepareerd. Om de kwaliteit te garanderen krijgt u bij elke iPhone reparatie 12 maanden garantie. Voor een iPhone 6s reparatie ben jij bij Smartrepair aan het juiste adres.

Uw iPhone op een Smartrepair locatie laten repareren?

Smartrepair heeft verschillende locaties in Nederland, zo kunt u uw iPhone laten repareren in Den Bosch, Nijmegen, Tilburg en Utrecht. Daarnaast blijft Smartrepair groeien en komen er steeds meer Smartrepair Stores bij! Volg ons op Facebook en Twitter en houd het in de gaten.
MENU