Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 22 januari zijn wij tot 18.00 geopend.

Garanties

Bij Smartrepair staan we voor smart service with a smile en dat betekent dat wij u heel wat moeten, kunnen en willen garanderen:


Wat houdt de garantie precies in?

Smartrepair geeft op de door haar uitgevoerde reparaties twaalf (12) maanden garantie vanaf het moment van (af)levering. Bij een reparatie is deze garantie alleen geldig op de te vervangen onderdelen. Extra garantie kunt u eventueel bijkopen.

Op schoonmaak- en onderhoudsbeurten wordt geen garantie gegeven, tenzij dit op de reparatiefactuur anders vermeld staat.

Verder vervalt de garantie wanneer het toestel/product geopend wordt door een andere partij dan de monteurs van Smartrepair. Ook komt de garantie te vervallen bij schade door invloeden van buitenaf. Hieronder wordt bijvoorbeeld val-, druk- en stootschade verstaan. Ook zit er geen garantie op onderdelen die niet gerepareerd zijn. Let op! Is uw smartphone waterbestendig? Houdt er dan rekening mee dat nadat een toestel open is geweest dit niet meer het geval is.


30 minutenservice

Smartrepair doet er alles aan om de 30 minutenservice na te leven. Helaas kan het in sommige gevallen voorkomen dat een reparatie langer duurt door bijvoorbeeld drukte of omdat onderdelen niet op voorraad zijn. Hierover wordt u altijd van tevoren ingelicht.


Prijsopgave garantie

Wanneer de klachten binnen de garantietermijn terugkeren, maakt Smartrepair een prijsopgave voor een nieuwe reparatie. Hierbij geldt het volgende:

  1. Wanneer een reparatie onder de garantie valt, worden alleen onderdelen die bij de vorige reparatie niet zijn vervangen in rekening gebracht.
  2. Indien blijkt dat de klacht niet dezelfde oorzaak heeft als de vorige reparatie, dan worden de kosten voor de nieuwe reparatie aan u doorgegeven. Waarna u wel of niet akkoord geeft voor verdere afhandeling van de reparatie.
  3. Een terugkerende klacht betekent niet per definitie hetzelfde technisch defect.

Vochtschade onderzoek

Bij vochtschade onderzoek worden kosten in rekening gebracht wanneer u ervoor kiest om het product niet te laten repareren of te laten herstellen in verband met te hoge kosten ten opzichte van de nieuwe waarde van het product.

De kosten voor vochtschade onderzoek bedragen €29,- en dient u vooraf te voldoen. Het kan voorkomen dat na het onderzoek functievermindering optreedt door corrosie van onderdelen. Hiervoor kan Smartrepair niet aansprakelijk gesteld worden, omdat dit het gevolg is van de opgelopen schade in combinatie met de poging om het toestel te herstellen.


Fabrieksgarantie

U bent ermee bekend dat fabrieksgarantie – indien aanwezig – vervalt na reparatie van Smartrepair.


Kosten garantie

Wanneer de reparatie onder de garantie valt, zijn de kosten voor het herstel, inclusief verzendkosten, voor de rekening van Smartrepair. Tenzij blijkt dat u geen aanspraak kunt maken op de garantie.


Wat niet onder de garantie valt

U kunt geen aanspraak maken op de garantie wanneer u niet volledig aan uw verplichtingen heeft voldaan die voortvloeien uit de overeenkomst. Daarnaast wordt er geen garantie gegeven als schade het gevolg is van het volgende:

  1. normale slijtage;
  2. ondeskundig gebruik;
  3. niet of onjuist uitgevoerd onderhoud en/of het aanbrengen van veranderingen;
  4. val-, stoot-, water- en/of vochtschade.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Smartrepair.

Of kies direct uw toestel voor meer informatie over uw reparatie.

 

Smartrepair Den Bosch

Balkweg 3
5232 BT Den Bosch
T: 073 - 737 01 44
E: denbosch@smart-repair.nl  

Smartrepair Nijmegen

Molenstraat 62
6511 HG Nijmegen
T: 024 - 303 08 61
E: nijmegen@smart-repair.nl  

Smartrepair Tilburg

Beukenstraat 62
5038 MB Tilburg
T: 013 - 303 03 83
E: tilburg@smart-repair.nl

Smartrepair Utrecht

Herculesplein 243
3584 AA Utrecht
T: 030 - 303 20 05
E: utrecht@smart-repair.nl  

 Openingstijden

Maandag 09:00 - 18:00 uur
Dinsdag 09:00 - 18:00 uur
Woensdag 09:00 - 18:00 uur
Donderdag 09:00 - 18:00 uur
Vrijdag 09:00 - 18:00 uur
Zaterdag 10:00 - 17:00 uur
Zondag* Gesloten
* Nijmegen iedere laatste zondag van de maand geopend
MENU