Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Bekijk onze openingstijden

Home

[slogan align=”center”]Dé specialist voor Smartphone en Tablet reparatie [/slogan]

iPhone

 

 

 

 

 

 

 

iPhone reparatie

iPad

 

 

 

 

 

 

 

iPad reparatie

Samsung

 

 

 

 

 

 

 

Samsung Galaxy S 3

Klik op uw toestel voor meer informatie

[slogan align=”center”][/slogan]
tarieven-icon
[post_carousel]

Smartrepair

Smartrepair is de specialist voor iPhone- en iPad reparatie. Onze ervaring zorgt er voor dat wij in vrijwel alle gevallen uw iPhone en iPad weer in de originele staat terug brengen. Het is erg eenvoudig. Op de website van Smartrepair kunt u een reparatie aanmelden. U kiest een service, en u heeft uw iPhone of iPad snel weer gerepareerd terug in uw handen. Bij Smartrepair heeft u de mogelijkheid om uw iDevice zelf op te sturen of gebruik te maken van de ophaalservice. Smartrepair stuurt in beide gevallen uw iPhone of iPad binnen 24 uur na ontvangst weer gerepareerd terug! Daarnaast is het mogelijk om voor een iPhone reparatie in Den Bosch en Nijmegen langs te komen.

Wat is het defect?

Er kunnen verschillende onderdelen van een iPhone of iPad defect zijn. Zo kan een kapot scherm, geen geluid, geen Wi-Fi of een trage batterij al snel tot ongemakken leiden. Ook als u niet precies weet wat het defect is, biedt Smartrepair een oplossing. Smartrepair onderzoekt bij een iPhone gratis wat het defect is. In geval van een defect krijgt u een duidelijk overzicht van de reparatiekosten, na akkoord gaat Smartrepair over tot reparatie. In het geval van een iPad reparatie rekenen wij onderzoekskosten. Dit is alleen op het moment dat er onbekend is wat het defect is.

iPhone reparatie Den Bosch

Voor een iPad of iPhone reparatie kunt u ook langkomen bij Smartrepair in Den Bosch of Nijmegen. Uw toestel is dan in vrijwel alle gevallen binnen 30 minuten gerepareerd! U hoeft zelfs geen afspraak te maken voor een reparatie. Met de hoogste kwaliteit onderdelen krijgt u er standaard zes maanden garantie bij. Als u zeker wilt weten dat u binnen 30 minuten klaar bent, maak dan een afspraak.

Werkwijze

De iPhone en de iPad worden door Apple met grote aandacht ontworpen en geproduceerd. Smartrepair gaat even zorgvuldig met reparaties om. Of het nu een iPhone met vochtschade, of een iPad met een kapot scherm is. Smartrepair neemt altijd voorzorgsmaatregelen voordat wij een reparatie uitvoeren. Smartrepair zorgt er dan ook altijd voor dat al uw gegevens op het toestel blijven staan.

MENU