Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 18 januari zijn wij tot 18.00 geopend.

iPad mini

De iPad mini is vanaf op 2 november verkrijgbaar in Nederland. Dit werd dinsdag 23 oktober op een Keynote van Apple aangekondigd. Zoals de naam al doet vermoeden heeft deze iPad een kleiner scherm (7,9 inch). Daarnaast is de iPad mini ook een stuk dunner (7,2mm) en lichter (308 gram). De prijs zal volgens Apple € 329 zijn, het gaat dan om een 16GB Wi-Fi versie.

De iPad mini is volgens Jony Ive van Apple niet een kleinere versie van de bestaande ipads maar een concentratie van de bestaande iPads. De iPad mini heeft dan ook andere voordelen dan de grotere iPads. Hij is lichter, dunner en kleiner waardoor deze veel makkelijker mee te nemen is. Daarnaast kan de iPad mini met één hand vastgehouden worden.

De iPad mini heeft een scherm als de iPad 2 en is dus niet uitgerust met Apple’s Retina Display. De rand om het scherm van de iPad mini is dunner geworden waardoor er meer scherm overblijft. Ook de dual-core A5 processor van Apple is in de iPad mini hetzelfde als in de iPad 2. De tablet is uitgerust met een 5 megapixel camera aan de achterkant en een1,2 megapixel camera aan de voorkant. Een mooie toevoeging is de mogelijkheid om Facetime in HD te gebruiken op de iPad mini.

Een van de redenen dat Apple de iPad mini heeft gelanceerd is om te kunnen concurreren met bestaande kleinere tablets. Tablets van bijvoorbeeld Samsung en Asus hebben een lagere prijs dan de bestaande iPads waardoor Apple niet inspeelde op de doelgroep die minder geld over heeft voor een tablet. Met de lancering van de iPad mini maakt Apple het mogelijk om voor minder geld toch te genieten van het iPad fenomeen.

 Smartrepair

Smartrepair repareert uw iPhone, iPad en iPod. Bij Smartrepair kunt u langskomen en meestal is uw toestel binnen 30 minuten weer gerepareerd! Daarnaast kunt u bij Smartrepair gebruik maken van de gratis ophaalservice!

MENU