Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 21 januari zijn wij tot 18.00 geopend.

iPad reparatie 24 uurs service

Smartrepair staat bekend om de kwaliteit en snelheid van de reparatie. Met 6 maanden garantie en de hoogste kwaliteit onderdelen is een iPad reparatie bij Smartrepair een zekerheid. Smartrepair biedt in de 24-uurs service twee opties; u kunt de iPad aangetekend opsturen of gebruik maken van de ophaalservice.

Binnen 24 uur

Een iPad reparatie binnen 24 uur betekent dat Smartrepair uw iPad binnen 24 uur na ontvangst repareert en weer retour stuurt. Bijvoorbeeld: op het moment dat u de iPad vandaag voor 18:00 naar het postkantoor brengt, stuurt Smartrepair in 90% van de gevallen uw iPad morgen alweer gerepareerd terug. De betaling gaat eenvoudig via iDeal waardoor de iPad snel weer terug gestuurd kan worden.

Tarieven

Onderstaande tarieven zijn de iPad reparatie tarieven als het gaat om scherm reparaties.Deze tarieven zijn inclusief BTW en inclusief montagekosten. Wilt u tarieven zien van andere iPad reparaties? Klik hier. Bij onderstaande tarieven heeft u altijd een origineel nieuw frontglas.

Weet u niet precies welke iPad u heeft? Achterop staat een nummer wat begint met een ‘A’, de volgende nummers staan voor verschillende typen iPad:

A1395 = iPad 2
A1396 = iPad 2

A1416 = iPad 3
A1430 = iPad 3

A1459 = iPad 4
A1458 = iPad 4

A1432 = iPad mini
A1454 = iPad mini

Ophaalservice of zelf opsturen?

U kunt kiezen tussen de ophaalservice van Smartrepair of zelf de iPad opsturen. Als u kiest voor de ophaalservice wordt uw iPad de volgende dag tussen 09:00 en 17:00 opgehaald door GLS, dit betekent dat u in deze tijd op dezelfde plek aanwezig moet zijn, dit kan thuis maar ook op het werk. Als u de iPad zelf opstuurt hoeft u er niet voor thuis te blijven en verstuurt u de iPad wanneer u wilt. Voor de ophaalservice wordt € 7,95 gerekend en bij het opsturen neemt Smartrepair de retourzending voor zijn rekening.

MENU