Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 20 februari zijn wij tot 18.00 geopend.

iPad reparatie Almere

ipad mini 2 reparatieLaadt je iPad niet meer goed op? Kan je geen foto’s meer maken? Werkt de home-button niet meer? Of is je scherm gebarsten? Smartrepair repareert graag uw iPad! Onze gecertificeerde reparateurs repareren graag elk defect van uw iPad. Kom zonder afspraak vrijbijvend langs bij een van onze vestigingen. Woont u niet in de buurt, kies dan voor onze 24-uurs service!

24-uurs service

Wanneer u niet in de gelegenheid bent om een vestiging van Smartrepair te bezoeken met uw kapotte iPad kunt u kiezen voor de 24-uurs service. Dit houdt in dat uw iPad gerepareerd teruggestuurd wordt binnen 24 uur na ontvangst. Wat gebeurt er dan allemaal binnen 24 uur? Na ontvangst onderzoeken wij uw iPad naar het defect. Vrijwel meteen communiceren wij de kosten van de reparatie, na akkoord gaan wij over tot reparatie. Na de reparatie ontvangt u een betaallink van iDeal, u kunt zo snel en veilig de kosten van de reparatie betalen. Na betaling verpakken wij uw iPad goed voor de retourzending.
U heeft twee opties om uw iPad bij een Smartrepair vestiging te krijgen: ophaalservice of zelf opsturen.

Ophaalservice

Kiest u voor de ophaalservice? Dan kunt u zelf kiezen waar u het door Smartrepair laat ophalen. Smartrepair haalt uw tablet op in heel Nederland. Het kost slechts € 7,95 voor de retourzending (bij reparaties boven € 89,-, reparatiekosten hieronder betalen eveneens € 7,95 voor het ophalen)! Smartrepair werkt samen met PostNL die graag uw iPad ophaalt. Wanneer u het formulier voor 16:30 uur invult wordt uw defecte iPad de volgende dag al opgehaald.

Zelf opsturen

U kunt er ook voor kiezen om uw tablet zelf op te sturen naar Smartrepair. Let er dan goed op dat u uw tablet goed verpakt voor verzending en dat men niet aan de buitenkant kan zien dat het om een tablet gaat. Print dat het opstuurformulier uit en vul hier alle gegevens in. Daarna verstuurt u het pakketje naar de hoofdvestiging van Smartrepair. Wanneer u het pakketje aangetekend verstuurt verzekert u gelijk het pakketje tot € 500,-.

iPad reparatie Almere

De meeste onderdelen hebben wij altijd op voorraad bij onze vestigingen. Hierdoor kunnen wij gelijk beginnen met uw iPad reparatie wanneer wij de tablet ontvangen. Een tabletreparatie is een specialistische klus, alvorens houden onze reparateurs altijd rekening met de benodigde voorzorgsmaatregelen

Smartrepair

Verschillende iPad reparaties zijn bekend bij onze monteurs. Door de jarenlange ervaring gaan zij geen uitdaging uit de weg en repareren zij vrijwel elk defect. Smartrepair biedt:

Heeft u vragen voor Smartrepair? Stuur dan een mail naar of via het contactformulier. Kijk hier voor de contactgegevens en de openingstijden van onze vestigingen.

MENU