Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Bekijk onze openingstijden

iPad reparatie Amsterdam

ipad reparatie amsterdamWerkt uw iPad niet meer zoals u gewend bent? Is het scherm gebarsten, werkt de microfoon niet meer, is de camera kapot of heeft u een ander defect? Smartrepair biedt een snelle reparatieservice en op elk reparatieonderdeel krijgt u 12 maanden garantie!

Snelle en vakkundige iPad reparatie Amsterdam

Bij Smartrepair werken monteurs met jaren ervaring. Vrijwel elk iPad defect is bekend waardoor wij bekend zijn met een iPad reparatie. Wij werken alleen met kwalitatieve onderdelen, om onze kwaliteit te garanderen bieden wij 12 maanden garantie. Wanneer u niet weet wat er precies defect is onderzoekt Smartrepair kosteloos (m.u.v. vochtschade) naar het defect.

24-uurs service

Kan je niet langs een van onze vestigingen komen? Kies dan onze 24-uurs service. Onze monteurs repareren uw iPad na ontvangst en maken het klaar voor retourzending binnen 24 uur. U kunt kiezen uit twee opties wanneer u kiest voor onze 24-uurs service: ophaalservice of opsturen.

Ophaalservice

Kunt u tussen 9:00 en 16:30 uur op een plek aanwezig zijn? Kies dan voor onze ophaalservice. Dit houdt in dat PostNL voor ons uw toestel op komt halen op een plek waar u de voorkeur aan geeft. U betaalt slechts € 7,95 voor de retourzending (mits de reparatiekosten boven € 89,- liggen). Vul het formulier voor 16:00 uur in en uw iPad wordt de volgende dag opgehaald!

Opsturen

Wanneer u niet op een plek kunt zijn voor onze ophaalservice kunt u kiezen voor opsturen. Stuur zelf uw aangetekend op! Een aangetekend pakketje is verzekerd tot € 500,-. U betaalt alleen € 7,95 voor de retourzending, voor u het weet zit u weer op de bank met een gerepareerde iPad.

Smartrepair

Bij Smartrepair werken alleen ervaren monteurs die bekend zijn met het repareren van smartphones, tablets en laptops. Door onze voorraad kunnen wij vrijwel meteen beginnen met het repareren van uw apparaat. Op elk reparatieonderdeel krijgt u 12 maanden garantie. Voor meer informatie kunt u altijd mailen, bellen of gebruikmaken van het contactformulier. Bekijk hier de contactgegevens en de openingstijden van onze vestigingen.

MENU