Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 20 februari zijn wij tot 18.00 geopend.

iPad reparatie Arnhem

Voor een iPad reparatie bent u bij Smartrepair aan het juiste adres. Een iPad bestaat nu al een aantal jaar en is simpelweg een draagbare computer. Bijna iedereen heeft al een iPad in zijn of haar handen gehad. Maar een aantal hebben een iPad uit zijn of haar handen laten vallen. Gelukkig kan Smartrepair de schade oplossen en een eventueel defect repareren.

24-uurs service

Voor elke tablet reparatie komt u naar Smartrepair. U kunt kiezen voor de 24-uurs service wanneer u niet in de gelegenheid bent om langs een van onze vestigingen te komen. Na ontvangst van uw iPad beginnen wij direct met het onderzoek, na het vaststellen van het probleem communiceren wij direct de reparatiekosten. Pas na akkoord voeren wij de reparatie uit, zo komt u bij Smartrepair nooit voor verassingen te staan. Voor de 24-uurs service zijn er twee opties: ophaalservice of opsturen.

Ophaalservice

Kies voor de ophaalservice wanneer u uw tablet wilt laten ophalen. Zo komt PostNL voor ons graag uw tablet ophalen op de door u gekozen plek. Wilt u dat uw tablet zo snel mogelijk wordt opgehaald voor een reparatie? Vul het formulier in en verzend het ophaalformulier voor 16:30 uur, wij komen uw tablet de volgende dag ophalen. Het enige wat u hoeft te doen is tussen 9:00 en 16:00 uur aanwezig te zijn op de door u gekozen plek. Uw gerepareerde iPad wordt goed verpakt voor de retourzending, u betaalt enkel € 7,95 voor de retourzending (mits de reparatiekosten boven € 89,- liggen).

Opsturen

Kunt u gedurende de dag niet op een plek aanwezig zijn? Stuur dan uw iPad op naar onze hoofdvestiging. Wij beginnen meteen met het onderzoek en reparatie na ontvangst. Vul het opstuurformulier in en stuur het mee met uw iPad naar de hoofdvestiging van Smartrepair. Na ontvangst onderzoeken en repareren wij uw iPad. Voor u het weet ontvangt u uw gerepareerde iPad weer in huis. Verstuur uw iPad aangetekend op, een aangetekend pakket is tot € 500,- verzekerd.

Vakkundige iPad reparatie Arnhem

Voor een snelle iPad reparatie Arnhem bent u bij Smartrepair aan het juiste adres. iPad reparatie worden uitsluitend met hoogste kwaliteit onderdelen uitgevoerd. Onze monteurs hebben jaren ervaring als het gaat om iPad reparaties en kunnen hierdoor vrijwel elk iPad defect repareren. Wist u trouwens ook al dat Smartrepair reparatiespecialist is voor uw iPhone reparatie, MacBook reparatie en iMac reparatie? Op elke reparatie krijgt u bij Smartrepair 12 maanden garantie. Voor de beste kwaliteit en service kiest u voor Smartrepair.

Smartrepair

Smartrepair is reparatiespecialist voor uw tablet. Wanneer u problemen heeft met uw iPad staat het Smartrepair team 6 dagen per week voor u klaar. Ook wanneer u niet precies weet wat er defect is, zoeken wij dit graag voor u op. Onderzoek is bij Smartrepair altijd kosteloos (m.u.v. vochtschade). Wilt u meer informatie over uw iPad reparatie of een andere reparatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door te bellen, te mailen of maak gebruik van het contactformulier.

 

MENU