Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Bekijk onze openingstijden

iPad reparatie Den Bosch

ipadminiwitEen iPad is kortweg een draagbare computer, echter is een iPad makkelijker mee te dragen. Hierdoor is de kans op schade aanwezig, zo zit een ongeluk in een klein hoekje. Door een val of een andere oorzaak kan uw iPad defecten laten zien. Smartrepair staat 6 dagen per week voor u klaar om de defecten op te lossen. Bij Smartrepair kunt u terecht voor een snelle en vakkundige reparatieservice.

Klaar-terwijl-u-wacht service

Kom langs onze vestiging in Den Bosch voor een iPad reparatie en kies voor de klaar-terwijl-u-wacht service. In de meeste gevallen is uw iPad binnen 30 minuten gerepareerd. Zo staat u voor u het weet weer buiten met een gerepareerde iPad.

24-uurs service

Kies voor de 24-uurs service wanneer u niet in de gelegenheid bent om langs een van de servicepunten van Smartrepair te komen. Maar wat houdt de 24-uurs service precies in? Wat gebeurt er allemaal binnen 24 uur met uw iPad? Wanneer u kies voor de 24-uurs service is uw iPad binnen 24 na ontvangst gerepareerd. Na ontvangst wordt uw iPad onderzocht, gerepareerd en getest. Wanneer uw iPad weer werkt wordt het goed verpakt voor de retourzending. Bij Smartrepair komt u nooit voor verrassingen te staan, zo communiceren wij voor de reparatie de reparatiekosten.
U heeft twee opties om gebruik te maken van de 24-uurs service: ophaalservice of opsturen.

Ophaalservice

Wanneer u kiest voor onze ophaalservice hoeft u alleen het ophaalformulier in te vullen. Hier kiest u de plek waar het toestel opgehaald moet worden, of het nu op uw werk is, thuis of ergens anders. De enige voorwaarde is dat u aanwezig bent op deze plek met uw iPad. Wanneer u het formulier voor 16:30 uur invult en verzendt wordt uw iPad de volgende dag al opgehaald door onze koeriersdienst.

Opsturen

Liever zelf opsturen naar Smartrepair, dat kan! Vul het opstuurformulier in en stuur het met uw tablet mee op naar de hoofdvestiging. Pak uw iPad goed in en stuur het pakket aangetekend op. Zo is een aangetekend pakket verzekerd tot € 500,-.

Vakkundige iPad reparatie Den Bosch

Bij Smartrepair bent u voor een vakkundige iPad reparatie aan het juiste adres. De monteurs hebben jaren ervaring en kunnen hierdoor vrijwel elk defect oplossen. Kom langs en kies voor onze klaar-terwijl-u-wacht service of de ophaalservice wanneer u niet in de gelegenheid bent om langs te komen.

Smartrepair

Bij Smartrepair wordt er uitsluitend gerepareerd met hoogste kwaliteit onderdelen. Om onze kwaliteit te garanderen krijgt u op elke tablet reparatie 12 maanden garantie. Wist u trouwens ook dat wij er zijn voor uw iPhone reparatie, MacBook reparatie en iMac reparatie? Wilt u meer informatie over uw iPad reparatie? Neem dan snel contact met ons op, u kunt ons vrijblijvend bellen, mailen of maak gebruik van het contactformulier.

MENU