Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 22 januari zijn wij tot 18.00 geopend.

iPad reparatie Eindhoven

ipad reparatie eindhovenIn 2010 werd de eerste iPad gepresenteerd door Steve Jobs. Al gauw werden computers vervangen voor deze ‘draagbare computers’. Deze tablets worden tegenwoordig nog veel gebruikt. Het is erg vervelend wanneer u een defect heeft aan uw tablet en niet meer kunt gebruiken. Kies dan voor Smartrepair, de reparatiespecialist voor uw tablet.

24-uurs service

Kies voor de 24-uurs service wanneer u niet in de gelegenheid bent om langs een van onze vestigingen te komen. Binnen 24 uur na ontvangst van uw tablet repareren wij het defect en sturen wij uw apparaat terug. Voor u er erg in heeft zit u weer thuis met tablet die na reparatie zo goed als nieuw is. Kies dus snel voor de 24-uurs service wanneer u uw tablet wilt laten repareren. U kunt kiezen uit twee opties: ophaalservice of opsturen.

Ophaalservice

Uw tablet laten ophalen op een door u gekozen plek? Geen probleem bij Smartrepair. PostNL komt graag voor ons uw defecte tablet ophalen op de gekozen plek. Het enige wat u hoeft te doen is aanwezig te zijn. Wanneer u het formulier voor 16:30 uur invult komt PostNL uw tablet de volgende dag al ophalen. Voor de ophaalservice betaalt u slechts € 7,95 voor de retourzending, mits de reparatiekosten boven € 89,- liggen. U betaalt € 7,95 voor het ophalen van uw tablet wanneer de reparatiekosten beneden € 89,- liggen.

Opsturen

Liever zelf uw iPad opsturen naar Smartrepair? Dat kan! Stuur het opstuurformulier ingevuld mee met uw tablet. Verpak uw tablet goed en stuur het aangetekend op. Een aangetekend pakketje is altijd verzekerd tot € 500,-. Binnen 24 uur naar ontvangst pakken onze monteurs uw gerepareerd iPad in. U betaalt hier voor slechts € 7,95 voor de retourzending.

Snelle iPad reparatie Eindhoven

Voor een snelle iPad reparatie Eindhoven bent u bij Smartrepair aan het juiste adres. Dankzij onze ruime voorraad repareren wij alle tablet vrijwel meteen na ontvangst. Wanneer wij het benodigde onderdeel niet op voorraad hebben, bestellen wij het meteen. Onze monteurs kunnen dan de volgende dag meteen beginnen met de reparatie.

Smartrepair

De monteurs van Smartrepair hebben jaren ervaring als het gaat om tablet reparaties. Een iPad reparatie is dan ook een specialistische klus. Smartrepair werkt alleen met kwaliteitsonderdelen, zo is uw tablet weer zo goed als nieuw na reparatie. Op elk reparatieonderdeel krijgt u bij Smartrepair 12 maanden garantie. Heeft u vragen of onze service of uw tablet reparatie? Maak dan gebruik van ons contactformulier, stuur een mail of bel naar een van onze vestigingen. Bekijk hier de contactgegevens en de openingstijden van onze vestingen.

MENU