Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 20 februari zijn wij tot 18.00 geopend.

iPad reparatie Enschede

Op zoek naar een reparatiespecialist voor uw iPad? Stop met zoeken en kies voor Smartrepair! Wij repareren vrijwel elke iPad schade. Is het scherm gebarsten? Werkt de home-button niet meer? Of heeft u geen idee wat het defect is? Wij onderzoeken kosteloos naar het defect. Wij bieden een snelle reparatieservice en 12 maanden garantie op elk reparatieonderdeel!

Snelle en vakkundige reparatie

Bij Smartrepair werken monteurs met ervaring als het gaat om iPad reparaties. Vrijwel elk defect repareert Smartrepair met uitsluitend onderdelen met een hoge kwaliteit. Om de kwaliteit van onze producten te garanderen bieden wij 12 maanden garantie op elk reparatieonderdeel. Onderzoek is altijd kosteloos bij Smartrepair, met uitgang van vochtschade. Heeft uw iPad vochtschade opgelopen? Geen probleem! Voor € 29,- reinigen wij uw iPad en bekijken wij of er eventuele defecten zijn opgetreden. Mocht je iPad na aanraking met water nog steeds goed functioneren raden wij altijd aan om het apparaat te reinigen. Op die manier kunt u schade in de toekomst voorkomen. Heeft u toch een iPad reparatie nodig? Kies dan voor Smartrepair!

ipad-airiPad reparatie Enschede

U kunt kiezen voor onze 24-uurs service wanneer u niet in de gelegenheid bent om naar een van onze vestigingen te komen. Binnen 24 uur ontvangen wij uw iPad, voeren wij onderzoek uit, communiceren wij de reparatiekosten, voeren wij de reparatie uit en maken de iPad klaar voor retourzending. Voor u het weet zit u weer op de bank met een gerepareerde iPad. U heeft twee opties: ophaalservice of opsturen.

Ophaalservice

Kunt u op een plek zijn voor onze chauffeur van PostNL? Kies dan voor onze ophaalservice. Wij komen uw defecte iPad graag ophalen. Na ontvangst repareren wij na akkoord binnen 24 uur uw iPad en sturen wij het apparaat retour. U betaalt slecht € 7,95 voor de retourzending mits de reparatiekosten boven € 89,- liggen.

Opsturen

Wanneer u kiest voor zelf opsturen is het belangrijk dat u uw iPad goed verpakt voor verzending. Verstuur daarnaast altijd uw pakket aangetekend naar ons op, zo is het pakketje tot € 500,- verzekerd. Het enige wat u moet doen is het opstuurformulier ingevuld mee te sturen met het pakketje. U betaalt slechts € 7,95 voor de retourzending, voor u het weet ontvangt u uw gerepareerde iPad thuis.

Smartrepair

Dankzij de voorraad van Smartrepair voeren wij vrijwel elke reparatie meteen uit. Zo hoeft u niet lang te wachten op een reparatie bij Smartrepair. Onze monteurs werken alleen met onderdelen met een hoge kwaliteit. Om deze kwaliteit te garanderen krijgt u 12 maanden garantie op elk reparatieonderdeel. Voor meer informatie kunt u altijd bellen, mailen of gebruikmaken van het contactformulier. Bekijk hier de contactgegevens en de openingstijden van onze vestigingen.

MENU