Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 20 februari zijn wij tot 18.00 geopend.

iPad reparatie Nijmegen

ipadminiwitEen iPad is dé tablet van Apple. Door de jaren heen sinds dat Steve Jobs de eerste iPad presenteerde zijn er al verschillende typen voorbij gekomen. Zo ook bij de reparateurs van Smartrepair. Dankzij vele reparaties hebben zij ervaring om vrijwel elk type iPad te repareren. Wilt u uw tablet laten maken? Kom dan langs of kies voor de ophaalservice.

Snelle iPad reparatie Nijmegen

Wij, van Smartrepair, begrijpen als geen ander dat het erg vervelend is om een iPad lang kwijt te zijn. Daarom biedt Smartrepair smart services aan. Kom langs en kies voor de klaar-terwijl-u-wacht service waar uw iPad binnen 30 minuten wordt gerepareerd. Of kies voor de ophaalservice wanneer u niet langs een van de servicepunten van Smartrepair kan komen.

Klaar-terwijl-u-wacht service of ophaalservice

Met of zonder afspraak

U kunt met of zonder afspraak langskomen bij een van onze servicepunten. Zo weet u zeker dat u altijd snel en vakkundig wordt geholpen. Tijdens reparatie kunt u plaatsnemen in onze ontvangstruimte die voorzien is van gratis WiFi, koffie en thee. Voor u het weet is de reparatie uitgevoerd en zit u weer in de auto op weg naar huis. Kies dus voor de klaar-terwijl-u-wacht service wanneer u snel uw iPad wilt laten maken, in de meeste gevallen is een iPad reparatie binnen 30 minuten uitgevoerd.

Ophaalservice

Niet in de gelegenheid om langs een van de servicepunten van Smartrepair te komen, dan kunt u kiezen voor de ophaalservice. Dit houdt in dat binnen 24 uur na ontvangst uw iPad wordt onderzocht, gerepareerd en retour wordt gestuurd. Het enige wat u hoeft te doen wanneer u gebruik wilt maken van de ophaalservice is het invullen van het ophaalformulier. Wanneer u het ingevulde formulier verzendt voor 16:30 uur, komt de koeriersdienst voor ons uw iPad de volgende dag al ophalen.

Liever zelf opsturen naar onze hoofdvestiging en aanmelden voor reparatie? Dat mag ook. Pak de iPad goed in en stuur het met het opstuurformulier op naar Smartrepair.

Vakkundige iPad reparatie Nijmegen

Bij Smartrepair bent u aan het juiste adres voor een vakkundige reparatie. De monteurs hebben jaren ervaring als het gaat om iPad reparaties. Zo kunnen zij vrijwel elk iPad defect oplossen. Bij Smartrepair komt u nooit voor verrassingen te staan, voordat onze monteurs een reparatie uit voeren worden alvorens de reparatiekosten overleg. Na akkoord van de reparatiekosten voeren wij de reparatie uit. Zo weet u zeker dat u bij Smartrepair nooit voor verrassingen komt te staan.

Smartrepair

iPad reparaties worden uitsluitend gerepareerd met hoogste kwaliteit onderdelen. Om onze kwaliteit te waarborgen krijgt u ook 12 maanden garantie op elk reparatieonderdeel. De monteurs van Smartrepair staan 6 dagen per week voor u klaar. Wist u trouwens ook dat wij er zijn voor uw iPhone reparatie, MacBook reparatie en iMac reparatie? Wilt u graag meer informatie of heeft u nog vragen over een reparatie, neem dan contact met ons op. U kunt ons altijd bellen en mailen, of maak gebruik van het contactformulier.

 

Smartrepair Den Bosch

Balkweg 3
5232 BT Den Bosch
T: 073 - 737 01 44
E: denbosch@smart-repair.nl  

Smartrepair Nijmegen

Molenstraat 62
6511 HG Nijmegen
T: 024 - 303 08 61
E: nijmegen@smart-repair.nl  

Smartrepair Tilburg

Beukenstraat 62
5038 MB Tilburg
T: 013 - 303 03 83
E: tilburg@smart-repair.nl

Smartrepair Utrecht

Herculesplein 243
3584 AA Utrecht
T: 030 - 303 20 05
E: utrecht@smart-repair.nl  

 Openingstijden

Maandag 09:00 - 18:00 uur
Dinsdag 09:00 - 18:00 uur
Woensdag 09:00 - 18:00 uur
Donderdag 09:00 - 18:00 uur
Vrijdag 09:00 - 18:00 uur
Zaterdag 10:00 - 17:00 uur
Zondag* Gesloten
* Nijmegen iedere laatste zondag van de maand geopend

 

 

MENU