Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 22 januari zijn wij tot 18.00 geopend.

iPad reparatie Rotterdam

ipad 4 reparatieEen iPad is simpelweg een draagbare computer. Na de introductie van de eerste iPad in 2010 gingen de iPad als warme broodjes over de toonbank. Tegenwoordig zijn er al verschillende typen iPads, gelukkig is bij Smartrepair elk type bekend. Voor een tablet reparatie bent u dus bij ons aan het juiste adres.

24-uurs service

Ophaalservice of opsturen

Kies voor onze ophaalservice wanneer u niet in de gelegenheid bent om langs een van onze vestigingen te komen. Het enige wat u moet doen is het ophaalformulier invullen en verzenden. Doet u dit voor 16:30 uur? Dan wordt uw iPad de volgende dag al opgehaald op de door u gekozen plek. U betaalt slechts € 7,95 voor de retourzending, mits de reparatiekosten boven € 89,- liggen. Na ontvangst beginnen wij vrijwel direct aan het onderzoek. Wij bekijken wat er defect is en brengen de reparatiekosten in kaart. Na akkoord voeren wij pas de reparatie uit. Zo komt u bij Smartrepair nooit voor verassingen te staan. Liever zelf opsturen naar Smartrepair? Dat kan ook! Vul het opstuurformulier in en stuur het mee naar de hoofdvestiging van Smartrepair.

iPad reparatie Rotterdam

De monteurs staan zes dagen per week voor uw iPad reparatie Rotterdam klaar. Wij repareren uitsluitend met kwaliteitsonderdelen. Om onze kwaliteit te garanderen krijgt u 12 maanden garantie op de reparatie. Onze monteurs nemen de voorzorgsmaatregelen die belangrijk zijn bij een iPad reparatie. Na reparatie is uw iPad weer zo goed als nieuw. Kom dus snel naar Smartrepair of kiest voor onze 24-uurs service.

Smartrepair

Smartrepair biedt een snelle en vakkundige reparatieservice. Voor een iPad reparatie Rotterdam bent u bij Smartrepair aan het juiste adres. Dankzij onze voorraad kunnen wij vrijwel altijd meteen beginnen aan uw iPad reparatie. Zo hoeft u nooit lang te wachten wanneer u een vestiging bezoekt of gebruik maakt van onze 24-uurs service. Voor meer informatie kunt u altijd bellen, mailen of gebruikmaken van het contactformulier. Bekijk hier de contactgegevens en de openingstijden van onze vestigingen.

MENU