Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Bekijk onze openingstijden

iPad reparatie Soest

ipad-airEen iPad is simpelweg een draagbare computer. iPads worden steeds slimmer, steeds compacter en gebruiksvriendelijker. Door regelmatig gebruik te maken van een iPad kan een tablet schade oplopen. Denk aan de aan/uit knop, de home button of het scherm. Voor deze defecten biedt Smartrepair de oplossing. 6 dagen in de week staan de reparatiespecialisten van Smartrepair voor u klaar voor een iPad reparatie Soest. Met een snelle reparatieservice heeft u uw tablet snel gerepareerd terug.

Snelle en vakkundige service

Wij, van Smartrepair, begrijpen als geen ander dat het erg vervelend is om een tablet een geruime tijd kwijt te zijn. ‘Online’ zijn met uw tablet is erg belangrijk wanneer u uw tablet gebruikt om te werken. Smartrepair biedt een snelle reparatieservice aan. Hierdoor heeft u snel weer uw apparaat terug en kunt u weer verder! Bij Smartrepair wordt er uitsluitend met hoogste kwaliteit onderdelen gerepareerd, daarnaast krijgt u van ons 12 maanden garantie.

iPad reparatie Soest, waar moet ik zijn?

Wanneer u zichzelf afvraagt waar u moet zijn voor een iPad reparatie Soest is Smartrepair het antwoord. Zo kunt u gebruikmaken van onze ophaalservice wanneer u niet in de buurt bent bij een van onze Smartrepair Servicepunten. U vult het ophaalformulier in, hier geeft u de locatie aan waar de iPad opgehaald moet worden. Of het nu bij u thuis, op uw werk of andere plek is, een koeriersdienst komt voor ons uw iPad ophalen. Wanneer u het formulier voor 16:30 uur invult wordt uw iPad de volgende dag opgehaald! Binnen 24 uur wordt uw iPad onderzocht, gerepareerd en retour gestuurd.

Waarom Smartrepair?

Voor eerlijk advies en een snelle service komt u naar Smartrepair. Wij zijn er voor uw iPad reparatie en lossen graag elk defect op. De monteurs staan 6 dagen in de week voor u klaar – ‘Smart service with a smile!’ Hoe maken wij onze klanten blij?

Veelvoorkomende iPad reparaties

Een iPad scherm reparatie is de reparatie de het meeste voorkomt bij Smartrepair. Een val of een stoot is al voldoende, het scherm kan dan barsten. Bij een iPad reparatie wordt het glas vervangen en zo nodig ook het LCD-scherm. Wanneer na een val de iPad geen beeld meer geeft bestaat de kans dat het LCD-scherm door de val kapot is gegaan. Twijfelt u? Kom dan naar Smartrepair, onze monteurs helpen u graag verder.

Kosten iPad reparatie

Smartrepair hanteert all-in prijzen, dit houdt in dat BTW en montagekosten in de prijs zijn inbegrepen. Prijzen zijn vrijwel meteen duidelijk, mocht dat niet zo zijn kunt u gelijk contact met ons opnemen. Reparatietarieven variëren en hangen af van de reparatie en het type iPad. Bekijk alle reparatietarieven van de iPad hier. Maar wist u ook al dat u bij Smartrepair aan het juiste adres bent voor een iPhone reparatie, iMac reparatie en MacBook reparatie?

24-uurs service

Wanneer u gebruik wilt maken van de diensten van Smartrepair kunt u gebruik maken van de 24-uurs service. Allereerst de ophaalservice, een koeriersdienst komt voor ons uw iPad ophalen op de door u gekozen locatie. Vul het ophaalformulier in en laat Smartrepair uw iPad repareren. U kunt er ook voor kiezen om uw iPad zelf op te sturen naar Smartrepair, vul het opstuurformulier in en stuur uw iPad op. Mocht u vragen hebben over uw iPad reparatie Soest, neem dan contact met ons op door een mail te sturen naar info@smart-repair.nl.

Smartrepair biedt 2 opties voor Smartrepair service

smart_repair_services-02

Klaar-terwijl-u-wacht service

grey
  • Vanuit onze Smartrepair Servicepunten!
  • Snelle reparatieservice.
  • 12 maanden garantie.
  • Prettige ontvangstruimte met WiFi, verse koffie en thee.

Ik breng mijn iPhone

smart_repair_services-03

Opsturen

grey
  • Zelf kiezen wanneer u het naar Smartrepair verstuurt.
  • Reparatie binnen 24 uur.
  • Tegen een tarief waar iedereen blij van wordt: slechts € 7,95.

Ik stuur mijn iPhone op

MENU