Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Bekijk onze openingstijden

iPad reparatie Utrecht

Per ongeluk uw iPad laten vallen en werkt uw iPad nu niet meer zoals u gewend bent? Smartrepair zoekt graag het defect op. Onderzoek is bij Smartrepair altijd kosteloos. Kom dus snel naar Smartrepair of maak gebruik van onze ophaalservice.

ipad reparatieVakkundige iPad reparatie Utrecht

Voor een snelle en vakkundige iPad reparatie bent u bij Smartrepair aan het juiste adres. Onze ervaren monteurs werken uitsluitend met kwaliteitsonderdelen. Zij hebben jaren ervaring als het gaat om iPad reparaties en lossen vrijwel elk defect op. Op elk reparatie onderdeel krijgt u bij Smartrepair 12 maanden garantie. Weet u niet precies wat de schade is? Smartrepair onderzoekt kosteloos naar het defect, m.u.v. vochtschade.

24-uurs service

Kies voor onze 24-uurs service wanneer u niet langs een van onze vestigingen kunt komen voor een iPad reparatie. Binnen 24 uur na ontvangst repareren wij uw toestel en maken wij het gereed voor retourzending. Voor u het weet zit u op de bank met een zo goed als nieuwe iPad. U heeft twee opties: ophaalservice of opsturen

Ophaalservice

U kiest een adres waar wij uw tablet kunnen ophalen. Tussen 9:00 en 20:00 uur komen wij het ophalen. Het enige wat u moet doen is het ophaalformulier invullen en gedurende de dag op één locatie aanwezig te zijn. U betaalt slechts € 7,95 voor de retourzending (mits de reparatiekosten boven € 89,- vallen).

Opsturen

Kunt u niet op één vaste locatie blijven gedurende de dag? Kies er dan voor om uw toestel zelf naar ons op te sturen. U betaalt slechts € 7,95 voor de retourzending. Verpak uw iPad goed zodat niemand aan de buitenkant kan zien dat het om een tablet gaat. Vul het opstuurformulier in en stuur het mee op. Een aangetekend pakket is verzekerd tot € 500,-.

Smartrepair

Bij Smartrepair werken uitsluitend monteurs met jaren ervaring. Zo repareren zij vrijwel elk schade. Is de schade onbekend? Wij onderzoeken graag uw tablet. Wanneer de schade bekend is communiceren wij allereerst de reparatiekosten van de reparatie. Na akkoord voeren wij de reparatie uit, zo komt u bij Smartrepair nooit voor verassingen te staan. Smartrepair Utrecht vindt u shop-in-shop bij SWOOP Utrecht. Wilt u meer weten over Smartrepair, tablet reparatie of heeft u een andere vraag? U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen door te bellen, mailen of gebruik te maken van ons contactformulier. Bekijk hier onze contactgegevens en de openingstijden van onze vestigingen.

MENU