Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 18 januari zijn wij tot 18.00 geopend.

iPad reparatie Zwolle

Heeft u uw iPad laten vallen en is het scherm gebarsten? Laadt uw iPad niet meer op? Werkt de home-button niet meer? Kan je geen ‘selfies’ meer maken? Smartrepair lost graag het defect op! Onze ervaren monteurs repareren graag uw iPad. U kunt altijd zonder afspraak bij ons langskomen of gebruikmaken van onze 24-uurs service.

Snelle en vakkundige reparatieiPad reparatie

Bij Smartrepair werken monteurs met jaren ervaring als het gaat om iPad reparaties. Vele iPad schades zijn al voorbij gekomen en vrijwel elk defect is opgelost. Smartrepair werkt uitsluitend met onderdelen van hoge kwaliteit. Vrijwel alle onderdelen zijn op voorraad zodat zij snel kunnen beginnen met een iPad reparatie. Op elke reparatie krijgt u bij Smartrepair eveneens 12 maanden garantie!

24-uurs service

Wanneer u niet in de gelegenheid bent om langs te komen bij een van onze vestigingen kunt u gebruik maken van onze 24-uurs service. Dit houdt in dat uw iPad binnen 24 uur (na ontvangst) gerepareerd geretourneerd wordt. U heeft twee opties: ophaalservice of opsturen.

Ophaalservice

Onze partner PostNL komt graag uw defecte iPad ophalen voor ons. Wanneer u voor 16:30 uur het formulier invult en verstuurt komen ze uw iPad de volgende dag al ophalen. Het kost slechts € 7,95 voor de retourzending (bij reparaties boven € 89,-).

Opsturen

Kunt u niet op een plek zijn gedurende de dag? Stuur dan zelf uw tablet op! Pak uw tablet goed in en laat niet zien dat het om een tablet gaat. Stuur uw tablet met het opstuurformulier op naar de hoofdvestiging van Smartrepair. Wanneer u het pakketje aangetekend opstuurt verzekert u gelijk het pakketje tot € 500,-.

iPad reparatie Zwolle

Voor een iPad reparatie Zwolle bent u bij Smartrepair aan het juiste adres. Door onze ruime voorraad kunnen wij vrijwel altijd meteen beginnen met uw iPad reparatie. Een tablet reparatie is een specialistische klus. Onze monteurs hebben jaren ervaring als het gaat om iPad reparaties en houden altijd rekening met de benodigde voorzorgsmaatregelen.

Smartrepair

Voor een iPad reparatie bent u bij Smartrepair aan het juiste adres. Bij Smartrepair zijn verschillende typen iPad reparaties bekend bij onze monteurs. Hierdoor kan Smartrepair vrijwel elk Smartrepair defect oplossen. U kunt altijd zonder afspraak langs komen in een van onze vestigingen of maak gebruik van onze 24-uurs service. Smartrepair repareert alleen met onderdelen van hoge kwaliteit. Om deze kwaliteit te garanderen krijgt u 12 maanden garantie op de reparatie. Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op door te bellen, te mailen of via het contactformulier. Bekijk hier de contactgegevens en openingstijden van onze vestigingen.

MENU