Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 21 januari zijn wij tot 18.00 geopend.

iPhone 4s problemen

De iPhone 4s is de nieuwe en verbeterde versie van de iPhone 4. De iPhone is een erg populaire telefoon dankzij de vormgeving, beide kanten van de iPhone is van glas. Echter is glas erg breekbaar wat de kans op schade groter maakt. Maar de iPhone heeft ook andere onderdelen en componenten die later voor problemen gaan zorgen. Smartrepair lost graag elke schade op voor uw iPhone 4s problemen.

Het oplossen van uw iPhone 4s problemen

Het vervelendste probleem is misschien een gebarsten scherm, een iPhone 4s scherm reparatie is dan de oplossing. Het kijkt niet prettig en daarnaast kan er niet eenvoudig over het scherm bewogen worden. Een probleem met een van de knoppen is ook erg lastig, hoe moet de telefoon nu uitgeschakeld worden? Hoe kom je terug op het beginscherm? Hoe zet je het geluid harder en zachter? Voor deze iPhone 4s problemen zijn er vast handige apps, maar een simpele reparatie door de monteurs van Smartrepair kan al snel het gemak terug geven die u gewend bent. Zoals u ziet kan een iPhone 4s voor veel ongemakken en problemen zorgen, Smartrepair lost dit graag voor u op. Kom langs of kies voor onze 24-uurs service.

HTML TAG iPhone?? 

Kies uw iPhone om verder te gaan

 

  iPhone 8

iPhone 7 Plus iPhone 7 Plus
iPhone 7
iPhone 7
iPhone SE iPhone SE
iPhone 5S
iPhone 6s Plus
iPhone 6
iPhone 6s
iPhone 5S
iPhone 6 Plus
 
iPhone 6
iPhone 6
iPhone 5S
iPhone 5S
iPhone 5C
iPhone 5C
iPhone 5
iPhone 5 
iPhone 4S
iPhone 4S
iPhone 4
iPhone 4

Langskomen of ophaalservice

Met of zonder afspraak!

Bij Smartrepair kunt u langskomen met of zonder afspraak. Zo kunt u altijd langskomen wanneer het u uitkomt. Maak een afspraak wanneer u er zeker van wilt zijn dat uw telefoon direct wordt gerepareerd. Wanneer u langskomt kiest u voor onze klaar-terwijl-u-wacht service. Dit houdt in dat uw telefoon gelijk wordt gerepareerd terwijl u plaats kunt nemen in onze ontvangstruimte. De ontvangstruimte is voorzien van gratis WiFi, koffie en thee.De monteurs van Smartrepair voeren een iPhone reparatie binnen 30 minuten uit. Ongeveer 80% van alle aangemelde reparaties staan ook werkelijk na een half uur buiten met een zo goed als nieuwe telefoon.

Ophaalservice

Wanneer u geen gebruik kunt maken van onze klaar-terwijl-u-wacht service kunt u kiezen voor onze 24-uurs service. U kunt kiezen uit onze ophaalservice of zelf uw toestel opsturen. Met de 24-uurs service komt PostNL voor ons uw toestel ophalen op een door u gekozen plek, vul hiervoor het ophaalformulier in. Wanneer wij uw toestel ontvangen bestellen beginnen wij met het onderzoek. Hier bekijken wij wat het defect is van uw telefoon en stellen de reparatiekosten op. Daarna communiceren wij de reparatiekosten, pas na akkoord voeren wij de reparatie uit. De prijzen voor een iPhone 4s reparatie van Smartrepair zijn vrijwel meteen duidelijk, mocht dat niet zo zijn kunt u altijd contact met ons opnemen.

U kunt er ook voor kiezen om uw toestel zelf op te sturen naar onze hoofdvestiging. Stuur het opstuurformulier in en breng uw ingepakte telefoon naar het postkantoor. Stuur het daarnaast altijd aangetekend op, zo is een aangetekend pakket tot € 500,- verzekerd.

Smartrepair

Bij Smartrepair wordt er uitsluitend gerepareerd met hoogste kwaliteit onderdelen. Om deze kwaliteit te garanderen krijgt u op elke reparatie 12 maanden garantie. Dankzij onze ruime voorraad kunnen wij vrijwel meteen beginnen aan een reparatie. Onze monteurs staan namelijk 6 dagen per week voor u klaar. Wilt u meer informatie over uw reparatie? Neem dan contact met ons op door te bellen, mailen of gebruik te maken van het contactformulier.

 

Smartrepair Den Bosch

Balkweg 3
5232 BT Den Bosch
T: 073 - 737 01 44
E: denbosch@smart-repair.nl  

Smartrepair Nijmegen

Molenstraat 62
6511 HG Nijmegen
T: 024 - 303 08 61
E: nijmegen@smart-repair.nl  

Smartrepair Tilburg

Beukenstraat 62
5038 MB Tilburg
T: 013 - 303 03 83
E: tilburg@smart-repair.nl

Smartrepair Utrecht

Herculesplein 243
3584 AA Utrecht
T: 030 - 303 20 05
E: utrecht@smart-repair.nl  

 Openingstijden

Maandag 09:00 - 18:00 uur
Dinsdag 09:00 - 18:00 uur
Woensdag 09:00 - 18:00 uur
Donderdag 09:00 - 18:00 uur
Vrijdag 09:00 - 18:00 uur
Zaterdag 10:00 - 17:00 uur
Zondag* Gesloten
* Nijmegen iedere laatste zondag van de maand geopend
MENU