Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 21 januari zijn wij tot 18.00 geopend.

iPhone 4s scherm reparatie

iPhone 4s scherm reparatie€69,-

Heeft u uw telefoon laten vallen en is het scherm gebarsten? Voor een iPhone reparatie bent u bij Smartrepair aan het juiste adres. Wij bieden een snelle reparatieservice en 12 maanden garantie, oftewel ‘smart service with a smile’. De monteurs van Smartrepair staan 6 dagen per week voor u klaar. U kunt met of zonder afspraak afspraak bij een van onze servicepunten langskomen. Een iPhone 4s scherm reparatie wordt uitsluitend met hoogste kwaliteit onderdelen uitgevoerd. Hierdoor is uw iPhone 4s na reparatie zo goed als nieuw. De monteurs van Smartrepair uw iPhone laten maken? Kom dan snel langs en kies voor onze klaar-terwijl-u-wacht service. Niet in de gelegenheid om langs te komen? Kies dan voor onze ophaalservice.

iPhone 4s scherm reparatie: meest voorkomende iPhone 4s reparatie

De meest voorkomende iPhone 4s reparatie is een scherm reparatie. Wat blijkt is dat 25% van alle Nederlanders tegen een kapot scherm aankijken terwijl dit niet nodig is. Zo zit een ongeluk in een klein hoekje, uw telefoon is vast een keer goed gevallen. Misschien heeft u geluk gehad, maar wanneer u geen geluk hebt kan een scherm reparatie noodzakelijk zijn wilt u het gebruiksgemak van uw iPhone behouden. Kies voor een scherm reparatie uit een van onze smart services. De monteurs van Smartrepair kunnen voor u uw iPhone scherm repareren.

Kosten iPhone 4s scherm reparatie

De kosten van een iPhone 4s scherm reparatie zijn €69,-. Alle prijzen van Smartrepair zijn inclusief BTW en montagekosten, het is een all-in prijs! De prijzen van reparaties zijn bij Smartrepair vrijwel meteen duidelijk, mocht dat niet zo zijn kunt u altijd contact met ons opnemen. Maar wat wordt er precies vervangen bij een iPhone 4s scherm reparatie? Bij Smartrepair wordt zowel het glas als het LCD-scherm vervangen, en dat voor de all-in prijs.

 

Smartrepair biedt 2 opties voor Smartrepair service

smart_repair_services-02

Klaar-terwijl-u-wacht service

grey
  • Vanuit onze Smartrepair Servicepunten!
  • Snelle reparatieservice.
  • 12 maanden garantie.
  • Prettige ontvangstruimte met WiFi, verse koffie en thee.

Ik breng mijn iPhone 4s

smart_repair_services-03

Opsturen

grey
  • Zelf kiezen wanneer u het naar Smartrepair verstuurt.
  • Reparatie binnen 24 uur.
  • Tegen een tarief waar iedereen blij van wordt: slechts € 7,95.

Ik stuur mijn iPhone 4s op

MENU