Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 22 januari zijn wij tot 18.00 geopend.

iPhone 5 aan/uit knop

iPhone 5 aan/uit knop
€ 59,-

Tegenwoordig zetten we onze mobiele telefoon nog maar zelden uit, toch wordt de iPhone 5 aan/uit knop dagelijks gebruikt. Voor het maken van een screenshot, het snel online/offline zetten van uw iPhone 5 of voor die ene keer dat u uw telefoon volledig uit wilt schakelen. Onmogelijk met een defecte iPhone 5 aan/uit knop. Aangezien ook andere buttons van uw iPhone 5 aan deze knop gekoppeld zijn (de mute knop en de volumeknop) is het onverstandig om lang met dit defect door te lopen. Bij ieder Smartrepair Servicepunt kunt u zes dagen per week terecht voor al een iPhone reparatie. Onze monteurs hebben jarenlange ervaring, gebruiken originele onderdelen en onderzoek uw iPhone 5 kosteloos (m.u.v. vochtschade).

Smartrepair biedt 2 opties voor Smartrepair service

smart_repair_services-02

Klaar-terwijl-u-wacht service

grey
  • Vanuit onze Smartrepair Servicepunten!
  • Snelle reparatieservice.
  • 12 maanden garantie.
  • Prettige ontvangstruimte met WiFi, verse koffie en thee.

Ik breng mijn iPhone 5

smart_repair_services-03

Opsturen

grey
  • Zelf kiezen wanneer u het naar Smartrepair verstuurt.
  • Reparatie binnen 24 uur.
  • Tegen een tarief waar iedereen blij van wordt: slechts € 7,95.

Ik stuur mijn iPhone 5 op

iPhone 5 aan/uit knop reparatie

Wanneer de aan/uit knop van uw iPhone 5 niet meer werkt mist u een cruciale functionaliteit. Ook al is het voor updates niet nodig om u iPhone 5 uit te schakelen, toch is het verstandig om af en toe uw iPhone volledig te herstarten. De Smartrepair monteurs adviseren dan ook indien u een defecte iPhone 5 aan/uit knop heeft, uw iPhone te laten maken. Zes dagen per week staan zij voor uw klaar om dit probleem snel voor u te verhelpen. Tijdens de iPhone 5 aan/uit knop reparatie worden ook de mute-knop en volumeknop vervangen, aangezien deze één onderdeel vormen met de iPhone 5 aan/uit knop. Uiteraard werken onze monteurs met originele onderdelen en krijgt u 12 maanden garantie op de reparatie.

Kosten iPhone 5 aan/uit knop

De kosten van een iPhone 5 aan/uit knop reparatie bedragen € 59,-. Het gaat om een all-in prijs, dus inclusief montagekosten, materiaalkosten, BTW, het gratis onderzoek en de 12 maanden garantie. Kom vandaag nog langs in één van de Smartrepair Servicepunten, we hebben een parkeerplek voor u vrijgehouden voor de deur! Kunt u niet langskomen, maak dan een keuze uit één van onze andere smart services.

 

MENU