Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 22 januari zijn wij tot 18.00 geopend.

iPhone 5 back cover glas boven en onder

iPhone 5 back cover glas Boven
€ 39,-

iPhone 5 back cover glas Onder
€ 39,-

De back cover glasplaatjes die aan de boven- en onderkant aan de achterkant van uw iPhone 5 zitten vallen vaak pas op wanneer één van beide gesneuveld is. Een val kan al voldoende zijn om een scheurtje te veroorzaken in het glas van een iPhone 5 backcover. Ook al is het gebruikersgemak niet direct in het geding, te lang doorlopen kan andere iPhone problemen tot gevolg hebben. Een iPhone 5 back cover glas reparatie uitgevoerd door Smartrepair is de oplossing. Wij werken snel, gebruiken de hoogste kwaliteit onderdelen en geven 12 maanden garantie op iedere iPhone reparatie. Maak gebruik van onze smart service en u beschikt weer over een nette iPhone 5!

Smartrepair biedt 2 opties voor Smartrepair service

smart_repair_services-02

Klaar-terwijl-u-wacht service

grey
  • Vanuit onze Smartrepair Servicepunten!
  • Snelle reparatieservice.
  • 12 maanden garantie.
  • Prettige ontvangstruimte met WiFi, verse koffie en thee.

Ik breng mijn iPhone 5

smart_repair_services-03

Opsturen

grey
  • Zelf kiezen wanneer u het naar Smartrepair verstuurt.
  • Reparatie binnen 24 uur.
  • Tegen een tarief waar iedereen blij van wordt: slechts € 7,95.

Ik stuur mijn iPhone 5 op

iPhone 5 back cover reparatie en kosteloos onderzoek

Wanneer u besluit uw iPhone te laten maken bij Smartrepair dan zal onze monteur het gesneuvelde iPhone back cover plaatje(s) repareren en kosteloos een onderzoek uitvoeren of alle essentiële iPhone 5 functionaliteiten goed werken. Want de monteurs van Smartrepair willen zeker weten dat na de iPhone 5 back cover reparatie u weer veilig uw iPhone 5 kan gebruiken zonder kans op snijden en er geen andere problemen ontstaan waar u op een later tijdstip ongemak van ondervindt. Onderzoek is bij Smartrepair altijd kosteloos, met uitzondering van vochtschade.

Uw iPhone op een Smartrepair locatie laten repareren?

Smartrepair heeft verschillende locaties in Nederland, zo kunt u uw iPhone laten repareren in Den Bosch, Nijmegen, Tilburg en Utrecht. Daarnaast blijft Smartrepair groeien en komen er steeds meer Smartrepair Stores bij! Volg ons op Facebook en Twitter en houd het in de gaten.

Kosten iPhone 5 back cover glas reparatie

Het uitvoeren van een iPhone 5 back cover glas reparatie kost € 39,- per glasplaatje. De prijzen van Smartrepair zijn all-in, dus inclusief BTW-kosten, inclusief hoogste kwaliteit materialen en inclusief montagekosten. Tijdens de reparatie wordt het boven glasplaatje of het onder glasplaatje vervangen. Het is dus niet nodig beide glasplaatjes te vervangen wanneer er maar één glasplaatje gebroken is. Zijn er ook andere onderdelen gebroken, zoals bijvoorbeeld uw iPhone 5 scherm dan worden de kosten vooraf met u besproken. Zo komt u nooit voor financiële verrassingen te staan.

 

MENU