Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 21 januari zijn wij tot 18.00 geopend.

iPhone 5 batterij

iPhone 5 batterij
€ 39,-

Smartrepair wil iedereen met iPhone problemen zo snel mogelijk weer blij maken. Eén van de meest frustrerende problemen van iPhone 5 gebruikers zijn batterij problemen. De batterij van de iPhone 5 is snel leeg, wat tot gevolg heeft dat u te vaak uw iPhone 5 moet opladen en niet altijd ongestoord kan bellen, app-en, enzovoort. Mogelijk bijkomend probleem; de iPhone 5 wordt warm. Maak vandaag nog gebruik van de Smartrepair iPhone 5 batterij reparatie en al uw iPhone batterij problemen zijn verleden tijd! Smartrepair lost alle iPhone 5 batterij problemen snel en vakkundig op en geeft 12 maanden garantie.

iPhone 5 batterij vervangen

Tegenwoordig gebruikt u uw iPhone niet meer alleen voor telefoneren, maar ook voor app-en, navigeren, surfen op het web, foto’s maken, enzovoort. Dit vraagt extra capaciteit van uw iPhone 5 batterij. Dat u de iPhone 5 dus iedere avond voor de zekerheid oplaadt is heel normaal. Maar wat nou als blijkt dat het nachtelijk opladen niet meer voldoende is om een dag met uw iPhone batterij te kunnen doen? Dan bent u bij Smartrepair aan het juiste adres! Onze monteurs staan 6 dagen per week voor u klaar om uw iPhone 5 batterij probleem op te lossen. Uiteraard vakkundig, met de hoogste kwaliteit onderdelen, geleverd met 12 maanden garantie.

Uw iPhone op een Smartrepair locatie laten repareren?

Smartrepair heeft verschillende locaties in Nederland, zo kunt u uw iPhone laten repareren in Den Bosch, Nijmegen, Tilburg en Utrecht. Daarnaast blijft Smartrepair groeien en komen er steeds meer Smartrepair Stores bij! Volg ons op Facebook en Twitter en houd het in de gaten.

Kosten iPhone 5 batterij

Voor iedere iPhone reparatie kunt u bij Smartrepair terecht in een van de Smartrepair Servicepunten! Naast top service bieden wij een all-in prijs (incl BTW, voor onderzoek, verwijderingsbijdrage en montagekosten), dus geen dure verrassingen achteraf! De kosten van een iPhone 5 batterij reparatie zijn € 39,-. Bij een iPhone 5 batterij reparatie wordt uw niet functionerende batterij vervangen voor een nieuwe iPhone 5 batterij. Tevens zorgen wij voor de recycling van de oude batterij (chemisch afval). Na de vervanging test de monteur van Smartrepair samen met u of uw iPhone probleem volledig aan de batterij lag en niet bijvoorbeeld ook nog aan de laadconnector van uw iPhone 5 of aan een andere iPone probleem. Na de iPhone 5 batterij reparatie door Smartrepair weet u zeker dat u weer zorgeloos uw iPhone 5 kunt gebruiken!

Smartrepair biedt 2 opties voor Smartrepair service

smart_repair_services-02

Klaar-terwijl-u-wacht service

grey
  • Vanuit onze Smartrepair Servicepunten!
  • Snelle reparatieservice.
  • 12 maanden garantie.
  • Prettige ontvangstruimte met WiFi, verse koffie en thee.

Ik breng mijn iPhone 5

smart_repair_services-03

Opsturen

grey
  • Zelf kiezen wanneer u het naar Smartrepair verstuurt.
  • Reparatie binnen 24 uur.
  • Tegen een tarief waar iedereen blij van wordt: slechts € 7,95.

Ik stuur mijn iPhone 5 op

MENU