Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 18 januari zijn wij tot 18.00 geopend.

iPhone 5 camera

iPhone 5 camera
Voorkant
€ 39,-

iphone 5s camera
Achterkant
€ 49,-

De iPhone 5 beschikt over maar liefst twee camera’s waarmee u de wereld uw leven kan laten zien! Eén aan de voorkant en één aan de achterkant waarmee u dagelijks filmpjes, foto’s, selfies maakt en zelfs kan videobellen. Dit is allemaal mogelijk, mits de camera’s goed functioneren. Werkt een camera niet? Geen zorgen, Smartrepair biedt een iPhone 5 camera reparatie aan. Onze vakkundige monteurs maken gebruik van de hoogste kwaliteit materialen om uw iPhone camera(‘s) te maken. Na de reparatie heeft u 12 maanden garantie.

iPhone 5 camera reparatie

Wanneer uw iPhone 5 niet goed functioneert dan kunt u er voor kiezen om uw iPhone te laten maken door Smartrepair. Zes dagen per week staan onze monteurs voor u klaar de defecte camera van uw iPhone 5 snel en vakkundig te repareren. Bij het vervangen van de camera aan de achterkant wordt uitsluitend de camera vervangen. Bij het vervangen van de camera aan de voorkant wordt eveneens de oorluidspreker, de omgevingsmicrofoon en de proximity-sensor vervangen. Na de reparatie zal de monteur kosteloos een onderzoek uitvoeren om zeker te weten dat er geen sprake is van andere iPhone problemen. U verlaat de Smartrepair met zo goed als nieuwe iPhone 5!

Uw iPhone op een Smartrepair locatie laten repareren?

Smartrepair heeft verschillende locaties in Nederland, zo kunt u uw iPhone laten repareren in Den Bosch, Nijmegen, Tilburg en Utrecht. Daarnaast blijft Smartrepair groeien en komen er steeds meer Smartrepair Stores bij! Volg ons op Facebook en Twitter en houd het in de gaten.

Kosten iPhone 5 camera reparatie

Aangezien de reparatie kan bestaan uit de voorkant camera of de achterkant camera zijn er twee verschillende tarieven. De kosten voor het vervangen van de camera aan de achterkant is € 49,-. De kosten voor het vervangen van de camera aan de voorkant is € 39,-. Dit zijn all-in prijzen; inclusief BTW, materiaalkosten en montage-kosten. Indien er andere problemen met uw iPhone 5 zijn geconstateerd tijdens het onderzoek, zoals een defecte laadconnector of volumeknop, dan worden de kosten hiervoor apart vermeld. U bepaalt zelf wat u laat maken. U verlaat in ieder geval met goed werkende iPhone 5 camera’s de Smartrepair, zodat u weer ieder detail van uw leven kunt vastleggen.

Smartrepair biedt 2 opties voor Smartrepair service

smart_repair_services-02

Klaar-terwijl-u-wacht service

grey
  • Vanuit onze Smartrepair Servicepunten!
  • Snelle reparatieservice.
  • 12 maanden garantie.
  • Prettige ontvangstruimte met WiFi, verse koffie en thee.

Ik breng mijn iPhone 5

smart_repair_services-03

Opsturen

grey
  • Zelf kiezen wanneer u het naar Smartrepair verstuurt.
  • Reparatie binnen 24 uur.
  • Tegen een tarief waar iedereen blij van wordt: slechts € 7,95.

Ik stuur mijn iPhone 5 op

 

MENU