Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 22 januari zijn wij tot 18.00 geopend.

iPhone 5 home button

iPhone 5 home button
€ 39,-

Dé knop die u het meest gebruikt op uw iPhone 5 is de home button. De iPhone 5 home button wordt gebruikt voor het ontgrendelen van het scherm, om terug te gaan naar het beginscherm, een screenshot maken enzovoort. Door veelvuldig gebruik is deze knop aan slijtage onderhevig, komt er sneller vuil tussen en het is een kwetsbare knop bij klem zitten in bijvoorbeeld uw tas of jaszak. Gelukkig verhelpen de vakkundige Smartrepair monteurs ieder iPhone probleem snel voor u. Zes dagen per week is er een parkeerplek voor u beschikbaar bij onze Smartrepair filialen. Ook kunt u kiezen voor een andere Smartrepair service. Waarna u weer kan genieten van een iPhone 5 met werkende home button en 12 maanden garantie!

iPhone 5 home button reparatie

De iPhone 5 home button bestaat uit verschillende onderdelen, waaronder de fysieke home button en een flex-kabel waarmee de button met de iPhone 5 is verbonden en zijn functie krijgt. Tijdens de iPhone 5 home button reparatie worden beide home button onderdelen vervangen door originele nieuwe onderdelen. De Smartrepair monteurs voeren tevens een gratis onderzoek uit waarin alle functionaliteiten van uw iPhone 5 worden nagekeken. Zo weten u zeker dat u een als nieuw werkende iPhone 5 terugkrijgt. Zijn er meer gebreken, dan wordt u hier eerst over geïnformeerd. Wij zijn blij wanneer onze klanten tevreden Smartrepair verlaten. Dat bereiken we alleen door volledige openheid over reparatie en kosten. Dat is ook de reden dat wij 12 maanden garantie kunnen geven op iedere iPhone reparatie!

Kosten iPhone 5 home button reparatie

De kosten voor een iPhone 5 home button reparatie bedragen € 39,-. Tijdens de reparatie worden alle home button onderdelen vervangen, een gratis onderzoek uitgevoerd naar alle iPhone functionaliteiten en zijn alle montagekosten, originele materialen en 12 maanden garantie bij de prijs inbegrepen. Wat wilt u nog meer? Een goed werkende iPhone 5, dus neem vandaag nog contact met ons op!

Smartrepair biedt 2 opties voor Smartrepair service

smart_repair_services-02

Klaar-terwijl-u-wacht service

grey
  • Vanuit onze Smartrepair Servicepunten!
  • Snelle reparatieservice.
  • 12 maanden garantie.
  • Prettige ontvangstruimte met WiFi, verse koffie en thee.

Ik breng mijn iPhone 5

smart_repair_services-03

Opsturen

grey
  • Zelf kiezen wanneer u het naar Smartrepair verstuurt.
  • Reparatie binnen 24 uur.
  • Tegen een tarief waar iedereen blij van wordt: slechts € 7,95.

Ik stuur mijn iPhone 5 op

MENU