Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 18 januari zijn wij tot 18.00 geopend.

iPhone 5 laadconnector incl. microfoon en hoofdtelefoon aansl.

iPhone 5 laadconnector
€49,-

Dat is schrikken, bij het pakken van uw sleutels valt uw iPhone 5 van de kast op de grond. Oh nee, niet nu u juist naar die belangrijke afspraak moet en uw telefoon wil gebruiken om te navigeren. Opgelucht ziet u dat uw iPhone 5 geen zichtbare schade heeft. De volgende ochtend constateert u dat de iPhone 5 batterij niet volledig is opgeladen en wanneer u op het werk een telefoontje op speaker zet hoort u enkel gekraak. Ai, de val van uw iPhone 5 heeft wel degelijk schade veroorzaakt. Gelukkig bent u bekend met Smartrepair, met hun snelle iPhone reparaties (binnen 30 minuten!), hoogste kwaliteit onderdelen en 12 maanden garantie. Zij lossen de problemen met uw iPhone 5 snel voor u op!

iPhone 5 problemen die niet direct zichtbaar zijn

Mobiele telefoons worden 24/7 gebruikt om mee te bellen, te app-en, te gamen, foto’s te maken, muziek te luisteren enzovoort. Wanneer uw iPhone niet goed functioneert is dat een ramp. Een iPhone probleem, veroorzaakt door een val, hoeft niet direct zichtbaar te zijn maar manifesteert zich altijd binnen enkele uren na de val, wanneer u een andere iPhone functionaliteit wil gebruiken. Smartrepair beschikt over vakkundige monteurs die in één iPhone 5 laad connector reparatie al uw problemen oplossen. Naast de laadconnector wordt bij deze reparatie ook de iPhone 5 microfoon en hoofdtelefoon aansluiting vervangen. Uw iPhone 5 is weer als nieuw!

Uw iPhone op een Smartrepair locatie laten repareren?

Smartrepair heeft verschillende locaties in Nederland, zo kunt u uw iPhone laten repareren in Den Bosch, Nijmegen, Tilburg en Utrecht. Daarnaast blijft Smartrepair groeien en komen er steeds meer Smartrepair Stores bij! Volg ons op Facebook en Twitter en houd het in de gaten.

iPhone 5 3-in-1 reparatiekosten

De kosten van een iPhone 5 laadconnector reparatie bedragen € 49,-. Het betreft een 3-in-1 reparatie; de iPhone 5 laadconnector, de iPhone 5 microfoon en de iPhone 5 hoofdtelefoon aansluiting. Is uw iPhone kapot maar heeft u geen idee wat er precies kapot is, dan gaan de Smartrepair monteurs eerst uw iPhone onderzoeken. Alleen bij waterschade aan uw iPhone 5 zijn aan dit onderzoek kosten aan verboden. De monteur vertelt u vooraf wat de totale kosten zullen zijn. Wanneer u de Smartrepair shop verlaat zal uw iPhone 5 weer volledig functioneren!

Smartrepair biedt 2 opties voor Smartrepair service

smart_repair_services-02

Klaar-terwijl-u-wacht service

grey
  • Vanuit onze Smartrepair Servicepunten!
  • Snelle reparatieservice.
  • 12 maanden garantie.
  • Prettige ontvangstruimte met WiFi, verse koffie en thee.

Ik breng mijn iPhone 5

smart_repair_services-03

Opsturen

grey
  • Zelf kiezen wanneer u het naar Smartrepair verstuurt.
  • Reparatie binnen 24 uur.
  • Tegen een tarief waar iedereen blij van wordt: slechts € 7,95.

Ik stuur mijn iPhone 5 op

MENU