Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 20 februari zijn wij tot 18.00 geopend.

iPhone 5 scherm en achterkant

iPhone 5 scherm reparatie
€ 169,-

Een paar krassen op de achterkant van uw iPhone 5 dat overleeft u nog wel, maar een gebroken scherm of zoveel krassen dat het uw zicht belemmerd bij het gebruik van uw apps, dat kan echt niet. Een ‘iPhone 5 scherm en achterkant reparatie’ is één van de meest voorkomende reparaties die Smartrepair uitvoert. Dagelijks gebruiken een enorm aantal mensen een iPhone 5 en een ongeluk met de behuizing zit in een klein hoekje. Geen probleem, de monteurs van Smartrepair staan 6 dagen per week voor u klaar voor iPhone reparaties! Wij maken gebruik van de hoogste kwaliteit onderdelen en geven 12 maanden garantie. Dus kom snel langs in één van onze Smartrepair Servicepunten.

Smartrepair biedt 2 opties voor Smartrepair service

smart_repair_services-02

Klaar-terwijl-u-wacht service

grey
  • Vanuit onze Smartrepair Servicepunten!
  • Snelle reparatieservice.
  • 12 maanden garantie.
  • Prettige ontvangstruimte met WiFi, verse koffie en thee.

Ik breng mijn iPhone 5

smart_repair_services-03

Opsturen

grey
  • Zelf kiezen wanneer u het naar Smartrepair verstuurt.
  • Reparatie binnen 24 uur.
  • Tegen een tarief waar iedereen blij van wordt: slechts € 7,95.

Ik stuur mijn iPhone 5 op

iPhone 5 scherm en achterkant reparatie

Schade aan het scherm en of achterkant van uw iPhone 5 ontstaat veelal door een val of klem zitten in tas of broekzak. Dit kan meerdere iPhone problemen tot gevolg hebben. De monteur van Smartrepair repareert dan ook niet alleen het iPhone 5 scherm (bestaande uit glas en LCD scherm) en de behuizing, inclusief de knoppen, de Smartrepair monteur zal ook kosteloos uw iPhone 5 volledig nakijken (m.u.v. waterschade). Indien andere problemen worden geconstateerd dan worden deze eerst aan u voorgelegd, zodat u zelf kunt beslissen of de reparatie nodig is. Veelal is echter, wanneer u niet te lang doorloopt met de schermschade, de iPhone 5 scherm en achterkant reparatie afdoende om uw iPhone 5 weer als nieuw te laten zijn.

Uw iPhone op een Smartrepair locatie laten repareren?

Smartrepair heeft verschillende locaties in Nederland, zo kunt u uw iPhone laten repareren in Den Bosch, Nijmegen, Tilburg en Utrecht. Daarnaast blijft Smartrepair groeien en komen er steeds meer Smartrepair Stores bij! Volg ons op Facebook en Twitter en houd het in de gaten.

Kosten iPhone 5 scherm en achterkant reparatie

De kosten voor een iPhone 5 scherm en achterkant reparatie bedragen €169,-. Wanneer u uw iPhone laat maken, berekent Smartrepair altijd een all-in prijs; inclusief BTW, inclusief montagekosten, inclusief hoogste kwaliteit onderdelen. Zo komt u nooit achteraf voor verrassingen te staan. Bij deze reparatie wordt de volledige behuizing; scherm, glas, achterkant en knoppen, vervangen. Op de iPhone 5 achterkant na, is het niet mogelijk om deze onderdelen los te vervangen. Daarom is onze prijs een all-in prijs en zorgen we ervoor dat uw weer met een mooie iPhone 5 de deur uit gaat.

 

 

MENU