Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Bekijk onze openingstijden

iPhone 5 scherm reparatie

iPhone 5 scherm reparatie
€ 99,- Origineel /
€ 79,- Klasse A

Eén moment van onoplettendheid gecombineerd met een steenharde vloer en het resultaat: een scherm dat rijp is voor de glascontainer. Huilen in een hoekje dan maar? Dat is helemaal nergens voor nodig! Laat uw iPhone 5 scherm vervangen door Smartrepair. Kom langs en binnen 30 minuten is uw iPhone weer zo goed als nieuw of kies voor onze 24-uurservice. Hiervoor betaalt u altijd een all-in prijs. Geen vervelende verrassingen achteraf dus.

Smartrepair biedt 2 opties voor Smartrepair service

smart_repair_services-02

Klaar-terwijl-u-wacht service

grey
  • Vanuit onze Smartrepair Servicepunten!
  • Snelle reparatieservice.
  • 12 maanden garantie.
  • Prettige ontvangstruimte met WiFi, verse koffie en thee.

Ik breng mijn iPhone 5

smart_repair_services-03

Opsturen

grey
  • Zelf kiezen wanneer u het naar Smartrepair verstuurt.
  • Reparatie binnen 24 uur.
  • Tegen een tarief waar iedereen blij van wordt: slechts € 7,95.

Ik stuur mijn iPhone 5 op

iPhone 5 scherm vervangen: klaar terwijl u wacht

Smartrepair biedt u de unieke klaar-terwijl-u-wacht service. Binnen 30 minuten is het scherm van uw iPhone 5 vervangen. Terwijl u wacht, kunt u meekijken met de reparatie. U kunt dan met eigen ogen zien hoe Smartrepair te werk gaat. Ook kunt u genieten van een kopje koffie of thee en gebruikmaken van onze gratis wifi. Een afspraak is niet nodig. Kom gerust eens binnenlopen!

Uw iPhone op een Smartrepair locatie laten repareren?

Smartrepair heeft verschillende locaties in Nederland, zo kunt u uw iPhone laten repareren in Den Bosch, Nijmegen, Tilburg en Utrecht. Daarnaast blijft Smartrepair groeien en komen er steeds meer Smartrepair Stores bij! Volg ons op Facebook en Twitter en houd het in de gaten.

Onze 24-uurservice

Kunt u niet langskomen om het iPhone 5 scherm te laten maken? Geen probleem. U kunt ook gebruikmaken van de ophaalservice van Smartrepair. PostNL komt dan bij u langs op de door u gekozen datum om uw iPhone op te halen. Binnen 24 uur na ontvangst zal uw iPhone 5 scherm vervangen worden en klaargemaakt worden voor verzending. Ook kunt u ervoor kiezen om uw iPhone naar ons op te sturen. Kiest u voor deze optie, dan profiteert u ook van onze 24-uursservice.

Altijd dé allerbeste kwaliteit

Smartrepair staat voor kwaliteit. Bij iPhone 5 scherm reparatie wordt dan ook altijd gebruikgemaakt van onderdelen van de allerbeste kwaliteit. Zo werkt Smartrepair alleen met displays waarvan de glasplaat de juiste dikte heeft en glas dat een goede coating heeft. Alleen zo kan de kwaliteit van het scherm van uw iPhone 5 gewaarborgd blijven.

Alleen iPhone 5 glas vervangen?

Andere partijen zullen alleen het iPhone 5 glas vervangen. Smartrepair kiest hier bewust niet voor. Waarom? Het glas en het lcd-scherm zijn met elkaar verlijmd. Hierdoor is alleen het iPhone 5 glas vervangen bijna niet te doen. Als het al lukt om het glas te verwijderen zonder brokken te maken, dan moet het nieuwe beeldscherm weer verlijmd worden. Een taak die onmogelijk is. De lijm kan namelijk vlekken op het scherm veroorzaken of juist loslaten. Om de kwaliteit van uw iPhone 5 scherm te kunnen waarborgen, vervangt Smartrepair daarom altijd het gehele display.

5 redenen om voor Smartrepair te kiezen

Wilt u uw scherm iPhone 5 vervangen, kies dan voor Smartrepair. U profiteert dan altijd van het volgende:
1. Altijd 12 maanden garantie op de reparatie.
2. Kom gerust eens binnenlopen bij 1 van onze 5 vestigingen! De reparatie wordt binnen 30 minuten uitgevoerd.
3. Niet in de gelegenheid om langs te komen? Kies voor de ophaalservice of stuur uw iPhone op.
4. All-in tarieven. Geen verrassingen achteraf dus!
5. Altijd onderdelen van de allerhoogste kwaliteit.

iPhone 5 scherm reparatie: elk (scherm)probleem vakkundig opgelost

Graag het scherm van uw iPhone 5 laten repareren? Kom dan gerust eens langs bij Smartrepair. Of het nu gaat om een kapot beeldscherm of een scherm dat steeds uitvalt, elk schermprobleem lost Smartrepair vakkundig op. U betaalt voor de reparatie altijd een all-in prijs. Achteraf komen hier dus geen btw- of montagekosten bovenop. U weet dus altijd waar u aan toe bent. Heeft u een ander defect aan uw iPhone 5? Ook dan staat Smartrepair graag voor u klaar. Dankzij jarenlange ervaring kan Smartrepair vakkundig al uw problemen met uw iPhone oplossen.

 

MENU