Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 22 januari zijn wij tot 18.00 geopend.

iPhone 5 volumeknop

iPhone 5 volumeknop
€ 59,-

Dagelijks gebruikt u uw iPhone 5 om te bellen, te app-en, te gamen en muziek te luisteren. Wanneer de volumeknop dan niet goed werkt is dit zeer storend. Onderweg met het openbaar vervoer wilt u het volume kunnen reduceren, maar wanneer u in een gesprek de luidspreker gebruikt wilt u het volume juist harder kunnen zetten. En even swingen op uw favoriete nummer doet u ongetwijfeld het liefst met de volumeknop op stand mega hard. Kortom, een kapotte iPhone 5 volumeknop is een beperking waar u zo snel mogelijk vanaf wilt. Kies voor een smart service van Smartrepair en wij vervangen de volumeknop binnen no time en geven 12 maanden garantie op een iPhone 5 reparatie!

Smartrepair biedt 2 opties voor Smartrepair service

smart_repair_services-02

Klaar-terwijl-u-wacht service

grey
  • Vanuit onze Smartrepair Servicepunten!
  • Snelle reparatieservice.
  • 12 maanden garantie.
  • Prettige ontvangstruimte met WiFi, verse koffie en thee.

Ik breng mijn iPhone 5

smart_repair_services-03

Opsturen

grey
  • Zelf kiezen wanneer u het naar Smartrepair verstuurt.
  • Reparatie binnen 24 uur.
  • Tegen een tarief waar iedereen blij van wordt: slechts € 7,95.

Ik stuur mijn iPhone 5 op

iPhone 5  reparatie

Wanneer u met uw iPhone 5 langskomt in één van onze Smartrepair Servicepunten, dan maakt de monteur uw iPhone 5 volumeknop. Deze flex-kabel regelt de volume knop, de aan en uit knop en de mute-knop. Al deze functies worden vervangen bij een iPhone 5 volumeknop reparatie. Eventuele andere defecten die geconstateerd worden tijdens het onderzoek worden pas gemaakt nadat u daar akkoord voor heeft gegeven. De enige verrassing die wij mensen geven is die van hoe snel hun iPhone weer gemaakt is.

Uw iPhone op een Smartrepair locatie laten repareren?

Smartrepair heeft verschillende locaties in Nederland, zo kunt u uw iPhone laten repareren in Den Bosch, Nijmegen, Tilburg en Utrecht. Daarnaast blijft Smartrepair groeien en komen er steeds meer Smartrepair Stores bij! Volg ons op Facebook en Twitter en houd het in de gaten.

Kosten iPhone 5 volumeknop reparatie

De kosten van een iPhone 5 volumeknop reparatie bedragen € 59,-. Dit is een all-in prijs, dus inclusief BTW-kosten, hoogste kwaliteit materialen en montagekosten. De aller snelste oplossing bij een iPhone 5 volumeknop probleem is de klaar-terwijl-u-wacht service van Smartrepair. Mocht u niet langs kunnen komen, dan kiest u voor een andere smart service! Zoals ophalen of opsturen. Deze opties zijn net zo service gericht en slechts €7,95.

 

MENU