Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 20 februari zijn wij tot 18.00 geopend.

iPhone 5 waterschade

iPhone 5 waterschade
€29,-

Hoe voorzichtig u ook bent met uw iPhone 5 het overkomt veel mensen een keer dat hun iPhone waterschade oploopt. Waterschade iPhone is dé nummer twee van meest voorkomende iPhone problemen. Wat te doen wanneer uw iPhone waterschade heeft opgelopen? Zet direct uw iPhone uit! Zo wordt kortsluiting voorkomen. Maak zo snel mogelijk een afspraak bij Smartrepair voor een “iPhone 5 waterschade reiniging”. De kans is dan groot dat uw iPhone de waterschade overleeft. Mocht er na de reiniging toch een defect zijn als gevolg van de waterschade, dan kan de Smartrepair monteur ook een iPhone 5 reparatie uitvoeren. Wanneer u Smartrepair verlaat beschikt uw iPhone 5 over de hoogste kwaliteit onderdelen waar 12 maanden garantie op zit.

Smartrepair biedt 2 opties voor Smartrepair service

smart_repair_services-02

Klaar-terwijl-u-wacht service

grey
  • Vanuit onze Smartrepair Servicepunten!
  • Snelle reparatieservice.
  • 12 maanden garantie.
  • Prettige ontvangstruimte met WiFi, verse koffie en thee.

Ik breng mijn iPhone 5

smart_repair_services-03

Opsturen

grey
  • Zelf kiezen wanneer u het naar Smartrepair verstuurt.
  • Reparatie binnen 24 uur.
  • Tegen een tarief waar iedereen blij van wordt: slechts € 7,95.

Ik stuur mijn iPhone 5 op

iPhone 5s waterschade onderzoek

De monteurs van SmartRepair voeren kosteloos onderzoeken uit naar iPhone problemen. Dit is niet toepassing wanneer er sprake is van waterschade aangezien er dan altijd een chemische reiniging moet worden uitgevoerd op uw volledig iPhone. Tijdens het onderzoek wordt ieder iPhone onderdeel chemisch gereinigd en wordt onderzocht of het nog goed functioneert. Na de reiniging wordt ook nog het bekende gratis iPhone onderdelen onderzoek uitgevoerd. Na dit onderzoek krijgt u van de Smartrepair monteur een onderzoeksrapport met hierin eventuele defecte onderdelen. Werkt een onderdeel niet dan zal de monteur in overleg met u besluiten een iPhone reparatie uit te voeren.

Uw iPhone op een Smartrepair locatie laten repareren?

Smartrepair heeft verschillende locaties in Nederland, zo kunt u uw iPhone laten repareren in Den Bosch, Nijmegen, Tilburg en Utrecht. Daarnaast blijft Smartrepair groeien en komen er steeds meer Smartrepair Stores bij! Volg ons op Facebook en Twitter en houd het in de gaten.

Kosten iPhone 5 waterschade onderzoek

De kosten van een iPhone 5 waterschade onderzoek bedragen € 29,-, incl. BTW en montagekosten. Deze prijs is exclusief eventuele bijkomende kosten van de reparatie van iPhone onderdelen. Dit bespreekt de Smartrepair monteur echter vooraf met u. Zo komt u nooit voor financiële verrassingen te staan en ligt de keus voor reparatie bij u. Hoe sneller u na de waterschade langskomt, hoe groter de kans dat de schade meevalt en de kosten laag blijven. Smartrepair heeft filialen in Almere, Den Bosch, Nijmegen, Tilburg en Utrecht. Dus er is altijd een filiaal binnen afzienbare afstand om uw iPhone waterschade op te lossen!

 

MENU