Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 21 januari zijn wij tot 18.00 geopend.

iPhone 5c achterkant

iPhone 5c behuizing
€119,-

De achterkant van een iPhone 5c is erg herkenbaar voor dit type iPhone. Het is verkrijgbaar in verschillende kleuren waardoor u zeker weet dat het uw telefoon is. Het heeft een totaal ander uiterlijk gekregen dan de iPhone 5 en iPhone 5s. De achterkant is gemaakt van polycarbonaat, in tegenstelling tot het glas en aluminium van de iPhone 5/5s. Het heeft een rondere afwerking en de kleur valt goed op door de glanzende laag. Het voelt voor velen steviger aan, alleen sluit dit schade niet uit. Een val of stoot kan al genoeg zijn waardoor jouw iPhone 5c achterkant vervangen moet worden. Voor een iPhone 5c reparatie kunt u kiezen voor Smartrepair, een reparatiespecialist gespecialiseerd in onder andere iPhone reparaties. Uw iPhone laten maken door een ervaren monteur? Smartrepair lost graag het probleem op.

Smartrepair biedt 2 opties voor Smartrepair service

smart_repair_services-02

Klaar-terwijl-u-wacht service

grey
  • Vanuit onze Smartrepair Servicepunten!
  • Snelle reparatieservice.
  • 12 maanden garantie.
  • Prettige ontvangstruimte met WiFi, verse koffie en thee.

Ik breng mijn iPhone 5c

smart_repair_services-03

Opsturen

grey
  • Zelf kiezen wanneer u het naar Smartrepair verstuurt.
  • Reparatie binnen 24 uur.
  • Tegen een tarief waar iedereen blij van wordt: slechts € 7,95.

Ik stuur mijn iPhone 5c op

iPhone 5c achterkant kapot

Een iPhone 5c achterkant is voelt dankzij het materiaal en de ronde hoeken steviger aan. Daarnaast krast polycarbonaat minder snel dan aluminium en glas. Hierdoor is de kans op schade ook minder groot. Desondanks is een reparatie aan de achterkant niet uit te sluiten. Zo zit een ongeluk in een klein hoekje en kan een iPhone 5c achterkant ondanks alle bescherming toch beschadigd raken. U kunt dan kiezen voor een iPhone reparatie, tijdens reparatie wordt uw achterkant vervangen voor een nieuwe.

Kosten iPhone 5c scherm reparatie

De kosten van een iPhone 5c achterkant reparatie zijn € 119,-. Dit is een all-in prijs. Dit houdt in dat de BTW en montagekosten inbegrepen zijn in de prijs. Zo is Smartrepair open over de reparatietarieven, prijzen zijn dan ook vrijwel meteen duidelijk. Mocht dat niet zo zijn, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. De monteurs van Smartrepair helpen u graag verder. Een iPhone 5c achterkant reparatie houdt in dat de totale achterkant wordt vervangen. Mochten andere onderdelen ook defect zijn dan melden wij dit direct, pas na akkoord van de reparatiekosten voeren wij de reparatie uit. Heeft u vragen over uw iPhone 5c reparatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 

MENU