Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 22 januari zijn wij tot 18.00 geopend.

iPhone 5c hoofdtelefoon aansluiting

iPhone 5c hoofdtelefoon aansluiting
€ 49,-

Een hoofdtelefoon aansluiting is erg fijn wanneer u een echte muziekliefhebber bent. Zo kunt u middels een hoofdtelefoon muziek afspelen met uw telefoon. Daarnaast kun u ook uw iPhone aansluiten op een stereo-installatie met een stereo kabel. Het is belangrijk dat hier voor de iPhone 5c hoofdtelefoon aansluiting goed werkt. Zo kan een iPhone defect voor problemen zorgen waardoor de hoofdtelefoon aansluiting niet meer werkt. Kies er dan voor om uw iPhone te laten maken, dit kan het probleem van de iPhone 5c oplossen.

Smartrepair biedt 2 opties voor Smartrepair service

smart_repair_services-02

Klaar-terwijl-u-wacht service

grey
  • Vanuit onze Smartrepair Servicepunten!
  • Snelle reparatieservice.
  • 12 maanden garantie.
  • Prettige ontvangstruimte met WiFi, verse koffie en thee.

Ik breng mijn iPhone 5c

smart_repair_services-03

Opsturen

grey
  • Zelf kiezen wanneer u het naar Smartrepair verstuurt.
  • Reparatie binnen 24 uur.
  • Tegen een tarief waar iedereen blij van wordt: slechts € 7,95.

Ik stuur mijn iPhone 5c op

Het aansluiten van een hoofdtelefoon

Een iPhone reparatie bij Smartrepair zorgt er voor dat u uw iPhone weer kunt gebruiken zoals u gewend bent. Het kan zijn dat de iPhone 5c laadconnector  eveneens defect is, dit komt omdat deze onderdelen aan elkaar zijn verbonden. Wilt u zeker weten waar het aan ligt? Kom dan langs een van onze Smartrepair Servicepunten. Onze monteurs onderzoeken kosteloos (m.u.v. vochtschade) naar het defect. Op elke reparatie krijgt u bij Smartrepair 12 maanden garantie. Smartrepair repareert uitsluitend met hoogste kwaliteit onderdelen, na reparatie is uw iPhone weer zo goed als nieuw.

Kosten iPhone 5c hoofdtelefoon aansluiting reparatie

Het repareren van de iPhone 5c hoofdtelefoon aansluiting kost € 49,-. Dit is een all-in prijs. Dit houdt in dat de BTW en montagekosten in de prijs zijn inbegrepen. Kies voor Smartrepair en kom met of zonder afspraak langs een van onze Smartrepair Servicepunten. Kies voor de 24-uurs service wanneer u niet langs kunt komen. Onze monteurs staan 6 dagen per week voor uw iPhone reparatie klaar. Bij een iPhone 5c hoofdtelefoon aansluiting wordt naast de hoofdtelefoon aansluiting ook de laadconnector vervangen. Deze twee onderdelen zitten aan elkaar verbonden. Wanneer de laadconnector niet goed werkt wordt deze eveneens vervangen, en dat voor dezelfde prijs. Wilt u meer informatie of heeft u een vraag over uw iPhone 5c reparatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of kiest een van onze ‘smart services’.

 

MENU