Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 21 januari zijn wij tot 18.00 geopend.

iPhone 5c laadconnector

dock-connector
€ 49,-

De iPhone 5c behuizing is erg kenmerkend voor dit type iPhone. De backcover zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, op die manier kunt u met een iPhone een echte statement maken. Het is dan ook belangrijk dat de iPhone goed functioneert, echter naar verloop van tijd kan een telefoon gebreken vertonen. Dit kan door een val, een stoot of simpelweg door het gebruik. De monteurs van Smartrepair staan 6 dagen per week klaar om snel en vakkundig iPhone reparaties uit te voeren. Op die manier kan uw defect worden opgelost. Een vervelend iPhone defect is een defecte laadconnector. Op die manier kunt u geen verbinding meer maken met iTunes of nog vervelender: uw telefoon opladen! Dat laatste is echter noodzakelijk, een iPhone werkt namelijk niet met een lege batterij. Kies daarom voor Smartrepair, hier kunt u uw iPhone laten maken.

Smartrepair biedt 2 opties voor Smartrepair service

smart_repair_services-02

Klaar-terwijl-u-wacht service

grey
  • Vanuit onze Smartrepair Servicepunten!
  • Snelle reparatieservice.
  • 12 maanden garantie.
  • Prettige ontvangstruimte met WiFi, verse koffie en thee.

Ik breng mijn iPhone 5c

smart_repair_services-03

Opsturen

grey
  • Zelf kiezen wanneer u het naar Smartrepair verstuurt.
  • Reparatie binnen 24 uur.
  • Tegen een tarief waar iedereen blij van wordt: slechts € 7,95.

Ik stuur mijn iPhone 5c op

Opladen en verbinding maken

Een iPhone moet opgeladen zijn wilt u er gebruik van maken. Wanneer de batterij leeg is krijgt u hoogstwaarschijnlijk uw iPhone niet aan. Een defecte iPhone 5c laadconnector is dan ook erg vervelend. Een iPhone 5c reparatie kan dit probleem oplossen. Met een nieuwe laadconnector kunt u uw iPhone weer opladen. Met een volle iPhone 5c batterij kan uw iPhone er weer een dag tegen aan. Daarnaast kunt u weer verbinding maken met iTunes. Een reparatie bij Smartrepair wordt uitsluitend uitgevoerd met hoogste kwaliteit onderdelen. Om de kwaliteit te garanderen krijgt u op elke reparatie 12 maanden garantie. Voor een iPhone reparatie bent u dus bij Smartrepair aan het juiste adres.

Kosten iPhone 5c laadconnector reparatie

Het vervangen van een iPhone 5c laadconnector kost € 49,-. De montagekosten en BTW-kosten zijn bij de prijs inbegrepen, het gaat bij Smartrepair dan ook altijd om all-in prijzen. Deze prijzen zijn bij Smartrepair vrijwel meteen duidelijk, mocht dat niet zo zijn kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder. Bij een iPhone 5c laadconnector reparatie wordt mogelijk gemaakt dat u uw iPhone weer op kunt laden en weer verbinding kan maken met iTunes. Maar aan dit onderdeel zit nog een functie, namelijk de hoofdtelefoon aansluiting. Dit onderdeel maakt het mogelijk dat u muziek kan afspelen via speakers of hoofdtelefoon. Wanneer de hoofdtelefoon aansluiting niet meer naar behoren werkt is dit probleem ook opgelost met een iPhone 5c laadconnector reparatie.

 

MENU