Dé smartphone, tablet en laptop reparatiespecialist

Vandaag 22 januari zijn wij tot 18.00 geopend.

iPhone 5c lichtsensor

lichtsensor
€ 39,-

De lichtsensor van een iPhone 5s, ook wel proximity-sensor genoemd, zorgt er voor dat uw scherm automatisch uitschakelt tijdens het bellen en regelt de helderheid automatisch. U heeft het vast wel eens meegemaakt dat u tijdens het bellen krijgt te horen dat uw gesprekspartner u niet meer hoort. Wanneer u kijkt op uw telefoon ziet u dat u de microfoon heeft uitgezet, dat doet u niet opzettelijk maar uw wang. Daarom is de iPhone 5c lichtsensor uitgevonden, dit zorgt er voor dat bijvoorbeeld het scherm tijdens het bellen automatisch uitschakelt. Velen kiezen er daarnaast voor om de helderheid van het scherm automatisch te laten regelen. Met donkere dagen is het scherm vaak helderder dan op lichte dagen. Wanneer de proximity-sensor defect is werkt dit niet meer. U kunt dan uw iPhone laten maken, het iPhone defect wordt opgelost door een ervaren monteur. Zo heeft u weer snel het gebruiksgemak van uw iPhone terug.

Smartrepair biedt 2 opties voor Smartrepair service

smart_repair_services-02

Klaar-terwijl-u-wacht service

grey
  • Vanuit onze Smartrepair Servicepunten!
  • Snelle reparatieservice.
  • 12 maanden garantie.
  • Prettige ontvangstruimte met WiFi, verse koffie en thee.

Ik breng mijn iPhone 5c

smart_repair_services-03

Opsturen

grey
  • Zelf kiezen wanneer u het naar Smartrepair verstuurt.
  • Reparatie binnen 24 uur.
  • Tegen een tarief waar iedereen blij van wordt: slechts € 7,95.

Ik stuur mijn iPhone 5c op

iPhone 5c proximity-sensor

De lichtsensor van een iPhone heeft ook een andere benaming, namelijk de proximity sensor. Het is simpelweg een sensor die ziet hoe donker of licht het is. Wanneer er bijvoorbeeld totaal geen licht komt op de proximity-sensor schakelt het scherm zichzelf uit. De proximity-sesnor van een iPhone 5c zit naast de oorluidspreker. U kunt zelf testen of de iPhone 5c lichtsensor kapot is. Wanneer u tijdens het bellen de iPhone op een afstand van uw wang houdt moet het scherm automatisch aanspringen. Leg vervolgens uw vinger op de iPhone 5c lichtsensor naast de oorluidspreker, het scherm moet zich automatisch in- en uitschakelen. Wanneer dit niet automatisch gaat kan een iPhone reparatie nodig zijn wilt u dit probleem verhelpen.

Kosten iPhone 5c lichtsensor reparatie

Het repareren van de iPhone 5c lichtsensor kost € 39,-. De montagekosten en BTW-kosten zijn inbegrepen, het gaat hier dus om een all-in prijs. Bij een iPhone 5c lichtsensor reparatie wordt naast de proximity-sensor ook de camera aan de voorkant, de omgevingsmicrofoon en de aansluiting van de oorluidspreker vervangen. Op zoek naar een reparatiespecialist voor uw iPhone 5c reparatie? Kies voor een van onze ‘smart services’.

 

MENU